BitterBallenBorrel Vlissingen

BitterBallenBorrel®, dé netwerkborrels in Nederland, zijn informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomsten voor ondernemers, directeuren & managers.

Agenda

Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor BitterBallenBorrel(s) in uw regio! BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis.

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - donderdag 18 april 2019
17:00 - 20:00

Location
Pier 7

Category(ies)


BitterBallenBorrel Vlissingen Lef Boost voor ondernemers april 2019

BitterBallenBorrel Vlissingen

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.


 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Lef-Boost voor ondernemers
19:00 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.05 uur Pitch Strandsport Zeeland
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

 

Lef-Boost voor ondernemers

Je zou denken, dat we als ondernemer per definitie ontzettend veel lef hebben, anders waren we geen ondernemer geworden, toch? …. Maar er zijn bepaalde situaties of beslissingen, waar we toch aarzelen, en er toch (nog) niet voor gaan, terwijl we graag willen.

Hoe komt dat? En vooral, hoe kan je de durfschakelaar wel omleggen? Christine Bender brengt je met haar lezing op gang.

 

Christine Bender

Christine is systemische business coach en specialist in gedragsveranderingen. Hoe zou het voor jou voelen om zonder handrem te ondernemen is dan ook de vraag die ze graag stelt en waarop ze samen met haar klanten de antwoord vind. Ze coacht individueel en teams, om dingen te durven, die ze nooit eerder deden. Ze is ook public speaker met haar eigen lezing “Staan en Opvallen” waarmee ze mensen niet alleen inspireert maar echt in beweging zet.

BitterBallenBorrel Christine Bender Coach & Public Speaker

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Breda ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Strandsport Zeeland

voor de ultieme strandbeleving

Op zoek naar een activiteit op het strand waaraan iedereen kan èn wil meedoen? Waar plezier en onderlinge verbondenheid hand in hand gaan met leuke strandactiviteiten?

Strandsport Zeeland zorgt vanuit haar enthousiasme en deskundigheid voor bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderbreaks, introductiedagen en sportdagen waarover nog lang wordt nagepraat. Wij hebben veel (sport)materialen zelf in huis, hebben een groot netwerk waarmee we samenwerken èn we zijn flexibel wat betreft de locatie.

Zoek dus niet langer, maar ga met ons in gesprek voor uw groepsactiviteit!

BitterBallenBorrel Strandsport Zeeland Henriëtte Swartjes

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, met een speciaal keuzemenu

Pier 7 Burger of Verse Fish & Chips 

€ 18,50 p.p. incl 1 consumptie (bier/wijn/fris)

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen Pier7

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Vlissingen bij Pier 7 wordt georganiseerd in samenwerking met:

Niek Damen
Willemijn Lijnse
Mirjam Kieboom
Angelique Lapré
Ruud Verschoor
BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen BitterBallenBorrel Inside middelburg willemijn lijnse BitterBallenBorrel Buro M Mirjam Kieboom BitterBallenBorrel Fotograaf Angelique BitterBallenBorrel BurnOutTeam Ruud Verschoor

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De lokale ondernemers in de BitterBallenBorrel Host teams dragen, samen met de locatiehouder, zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt op  de BitterBallenBorrels. Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone