BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel® powered by beUnited, – sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks meer dan 300 inspirerende zakelijke netwerkevenementen voor MKB ondernemers, directeuren & managers, op meer dan 20 B2B locaties.

BitterBallenBorrel binnen de Algemene basisregels

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De organisatie van een lokale BitterBallenBorrelis in handen van twee of meer Ambassadeurs (lokale/regionale ondernemers) en de Locatie Partner binnen een BitterBallenBorrel® Team. Het lokale BitterBallenBorrel Team draagt zorg voor een geslaagd evenement, is het aanspreekpunt én is de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de organisatie.

Agenda

BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis. Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor BitterBallenBorrel(s) in uw regio!

Kaart onbeschikbaar

Date/Time
Date(s) - donderdag 18 juli 2019
17:00 - 20:00

Location
Facility Point Arnhem

Category(ies)


BitterBallenBorrel Arnhem Sleutel voor geluk & succes juli 2019

 

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem  het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Facility Point Arnhem Grand cafe

17.00 uur Netwerken met ballen
18,00 uur Sleutel voor GELUK & Succes
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Walter Verwaal
20.00 uur Afsluiting

 

Sleutel voor GELUK & Succes

TROUW BLIJVEN AAN JEZELF

Ondernemen begint, als het goed is, vanuit een droom. De ondernemer gaat daarbij vol vertrouwen van start om zijn/haar passie te volgen.

Gaandeweg is het toch vaak zo dat het doorleven van de droom plaats maakt voor overleven. Er moet immers toch brood op de plank. De concessies die gedaan worden om toch maar geld te verdienen staan vaak haaks op waar het ooit om begonnen was. Hoe trouw ben je dan eigenlijk aan jezelf?

 

Paul Roodnat

Paul Roodnat is eigenaar van PAUL® en is als coach met name actief binnen organisaties op het gebied van persoonlijk leiderschap en cultuurvraagstukken. Binnen de organisaties waar hij werkt zet hij de metafoor van reizen in. Mocht je werkelijk met Paul willen reizen dan kan dat ook. Kijk daarvoor op http://www.paulr.nl/litte-tibet/

BitterBallenBorrel Paulr evolution Paul Roodnat

 

Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Walter Verwaal

Portretfotograaf in Duiven

Ik ben fotograaf, maak portretfoto’s en ben gek op de interactie met andere. Een ieder met zijn of haar verhaal, wensen, eisen en verwachtingen. Ik laat mij uitdagen door dat samen te brengen in serie foto’s waar we blij van worden. Ik speel graag met licht, (on)scherpte, kleur en compositie in mijn fotografie om te komen tot de “wauw” foto. Uit passie ontstaan, geschoold aan de Fotovakschool gestart in 2008 als zelfstandig (portret)fotograaf in Duiven met particulieren en bedrijven als klant. Naast portretfoto’s maak ik ook reclamefoto’s die vind je op www.fotic.nl

Ontdek wie je zelf bent

Ik vind het mooi als iemand ontdekt wie hij of zij zelf is. Vooral het moment als het schild voor mijn camera valt en de persoon zichzelf durft te laten zien. Dat wil ik vastleggen, zodat ik diegene kan laten stralen op de foto. Iedereen is uniek. Ik help graag om dat zichtbaar te maken. Of zoals een klant van mij zei: ‘geen contact opnemen met Walter Verwaal is een gemiste kans op iets bijzonders’.

Klantvriendelijke en spontaan

‘Een (klant)vriendelijke fotograaf die sympathiek overkomt en waarmee het plezierig werken is.’ Zo word ik vaak door mijn klanten omschreven. Met mijn spontaniteit stel ik je tijdens het fotograferen op je gemak. Dat is van groot belang om tot goede portretfoto’s te komen.

Onderstrepen wie jij bent

Door mijn professionele kijk maak ik foto’s die passen bij jou en dat wat je wil uitstralen. Ik leg de elementen vast die onderstrepen wie jij bent. Gefascineerd door licht en de persoon achter het portret maak ik foto’s die de aandacht trekken.

Er is meer

Als ik niet fotografeer breng ik graag mijn tijd door met mijn vrouw, honden of in de sportschool. Daarnaast zet ik me graag in voor het netwerk van ondernemers in de regio. Wil je meer van mij weten en wat ik doe kijk dan op https://www.walterverwaal.nl/portretfotos/

 

BitterBallenBorrel Fotic Walter Verwaal

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marcel Kasteleijn
Eli te Winkel
Petra Unkel
Esther Sanders
BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel BitterBallenBorrel up coaching petra unkel BitterBallenBorrel Hartstreling Esther Sanders

———————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone