BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel®, dé netwerkborrels in Nederland, zijn informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomsten voor ondernemers, directeuren & managers.

Agenda

Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor beUnited BitterBallenBorrel(s) in uw regio! BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis.

Kaart onbeschikbaar

Date/Time
Date(s) - donderdag 29 augustus 2019
17:00 - 20:00

Location
Facility Point Arnhem

Category(ies)


BitterBallenBorrel Arnhem augustus 2019

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem  het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Facility Point Arnhem Grand cafe

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Slimmer Ondernemen (20 minuten)
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Klein Holte Project Op Maat (05 minuten)
20.00 uur Afsluiting

 

Slimmer Ondernemen

Doelen bepalen, Keuzes maken, Successen behalen!

Hoe bereik je op een snelle, plezierige en efficiënte manier van waar je nu staat met je bedrijf tot het succes waar je wilt komen? Elke dag sta je voor keuzes als ondernemer, wat je bijvoorbeeld met je marketing moet gaat doen, met de ontwikkeling van je producten of diensten, of je wel of niet (meer) personeel moet aannemen.

De enige manier om hier duidelijkheid in te scheppen en om het succes te behalen dat past bij jou en je bedrijf is om duidelijke doelen te stellen. Waar wil je naar toe de komende jaren? Wat worden je absolute prioriteiten om die te behalen? En welke subsidies of gratis dienstverlening zijn er voor ondernemers hier in de regio om te starten, groeien, personeel te ontwikkelen of internationaal te opereren?

Lizanne Jakobs

Lizanne Jakobs is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfsadvies. Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega’s ZZP’ers en MKB’ers met ondernemerschap, bedrijfsgroei, export en betere interne bedrijfsvoering. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd door het rijk of provincie voor bedrijven met 1-250 medewerkers.

BitterBallenBorrel Brilliant Work Lizanne Jakobs

 

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om het bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem/Velp verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch: Klein Holte Project Op Maat

Klein Holte Project Op Maat ondersteunt ondernemers en bedrijven in retail/horeca en dienstverlening.

Samen met de klant gaat Silvia Klein Holte op een praktische manier aan de slag om bijvoorbeeld een nieuw concept neer te zetten, new business te realiseren en/of verdere omzetgroei mogelijk te maken. Mijn bijzondere aandachtsgebieden: toekomstgericht ondernemen, duurzaamheid en korte ketens. Mijn motto: ondernemen doe je samen èn omdat je er blij van wordt.

De ondersteuning is op maat wat inhoudt dat geen project te klein of te groot is. De mogelijkheden zijn legio. Afhankelijk van de vraag van de klant kan het project worden vormgegeven.

BitterBallenBorrel Silvia Klein Holte Project Op Maat

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marcel Kasteleijn
Eli te Winkel
Petra Unkel
Esther Sanders
BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel BitterBallenBorrel up coaching petra unkel BitterBallenBorrel Hartstreling Esther Sanders

———————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De lokale ondernemers in de BitterBallenBorrel Host teams dragen, samen met de locatiehouder, zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt op  de BitterBallenBorrels. Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone