BitterBallenBorrel ‘t Gooi

BitterBallenBorrel® powered by beUnited, – sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks meer dan 300 inspirerende zakelijke netwerkevenementen voor MKB ondernemers, directeuren & managers, op meer dan 20 B2B locaties.

BitterBallenBorrel binnen de Algemene basisregels

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De organisatie van een lokale BitterBallenBorrelis in handen van twee of meer Ambassadeurs (lokale/regionale ondernemers) en de Locatie Partner binnen een BitterBallenBorrel® Team. Het lokale BitterBallenBorrel Team draagt zorg voor een geslaagd evenement, is het aanspreekpunt én is de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de organisatie.

Agenda

BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis. Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor BitterBallenBorrel(s) in uw regio!

Kaart onbeschikbaar

Date/Time
Date(s) - donderdag 21 november 2019
17:00 - 20:00

Location
d’Oude BRINK

Category(ies) Geen Categorieën


itterBallenBorrel t Gooi disruption in the automotive world

 

BitterBallenBorrel ‘t Gooi

BitterBallenBorrel ‘t Gooi is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel ‘t Gooi is dus iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Pitch No Limit consulting (5 min)

19.00 uur Lezing Disruption in the automotive world (20 min)
19.30 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

 

Disruption in the automotive world

De totale disruptie van de autowereld, met deze uitspraak start Luc Oud zijn presentatie bij de BitterBallenBorrel

Met 1 miljard omzet in Nederland en recent nog  500 Tesla ‘s  model 3 op kenteken gezet in de regio Eindhoven, laat Tesla zien dat de transitie naar elektrisch rijden een serieuze zaak is.

Luc , al 9 jaar werkzaam in de laadinfra, geeft een volledig inzicht in de situatie van vandaag en de nabije toekomst met betrekking tot de uitbreiding van het laadpalen netwerk in Nederland.

In zijn presentatie trekt Luc o.a. de parallel tussen Ford (ten tijde van de industriële revolutie) en Tesla.

BitterBallenBorrel Eneco emobility green montage luc oud

 

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel ‘t Gooi verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel ‘t Gooi ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch No Limit consulting

Juist voor  ondernemers , zeker vrouwelijke die alle ballen hoog moeten houden  naast gezin , is een goede conditie/weerstand zo belangrijk. Je kan als ondernemer gewoon niet ziek zijn, want dan komen er ook geen inkomsten

Doretti de Goede helpt ondernemers met een gezonde lifestyle, zowel fysiek als financieel. En ik werk daarbij met natuurlijke producten voor inwendig als uitwendig  gebruik.  De weerstand en conditie gaat  verbeteren en verhogen c.q, op pijl houden en je raakt je afvalstoffen kwijt, en je gaat je topfit en energiek voelen.

Ze werkt daarbij samen met een bedrijf met eigen plantages en fabrieken , en die producten ook in eigen beheer ontwikkelt  met verticale bedrijfsvoering.

BitterBallenBorrel No Limit consulting Doretti de Goede

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu, uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

BitterBallenBorrel t gooi natafelen de oude brink

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel ‘t Gooi is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel ‘t Gooi wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eveline van den Berg
lisa Staal
Sanjai Mehilal
Marga Berlinski
BitterBallenBorrel Evi coaching massages BitterBallenBorrel t Gooi lisa staal BitterBallenBorrel t gooi de oude brink BitterBallenBorrel t Gooi institute of OM

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

BitterBallenBorrel t gooi header

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone