Virtuele BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel®, dé netwerkborrels in Nederland, zijn informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomsten voor ondernemers, directeuren & managers.

Agenda

Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor beUnited BitterBallenBorrel(s) in uw regio! BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis.

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - donderdag 09 april 2020
17:00 - 19:00

Location
beUnited in the Cloud

Category(ies)


Virtuele bitterballenborrel Amsterdam

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Amsterdam

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

 

KANSEN ZIEN

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Heb je juist in deze tijd behoefte aan contact met andere ondernemers? Om te sparren en ideeën op te doen?  Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het organiseren van digitale bijeenkomsten of webinars? Wil je je vaardigheden op dit vlak oefenen, zodat je ze ook richting je eigen klanten kunt inzetten?

Dan is dit je kans en neem gratis deel aan de Virtuele BitterBallenBorrel Amsterdam, virtueel netwerken bij beUnited in the Cloud!

We nodigen je bij deze van harte uit voor de Virtuele BitterBallenBorrel Amsterdam, beUnited in the Cloud. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 personen zonder een drempel om zelf op mensen af te moeten stappen! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en/of  Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA 09 april as

beUnited in the Cloud

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.45 uur Welkom + Webinar Bereik een miljoenenpubliek (25 minuten)
18.15 uur Napraten in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Van best bewaard geheim naar bloeiende business

Bereik een miljoenenpubliek met publiciteit in de media

Heb je soms het gevoel dat je het best bewaarde geheim van jouw branche bent? Zichtbaarheid is essentieel om je business te laten groeien. Met publiciteit in de media, zoals in de krant, een (online) magazine, op de radio of televisie, bereik je een miljoenenpubliek. Publiciteit zorgt ervoor dat je geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwt bij je ideale klant, medewerker en stake holder. Je bouwt direct expertstatus waardoor je veel sneller en gemakkelijker klanten aantrekt.

Wil jij de go-to-business van jouw markt zijn? Kom dan naar de lezing van PR-expert Stephanie Aukes. Zij deelt PR-strategieën die ervoor zorgen dat je op grote schaal zichtbaar wordt zodat je in no-time van een best bewaard geheim naar een bloeiende business groeit.

 

Over Stephanie Aukes

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR-strateeg en media coach. Zij helpt MKB-ondernemers, marketingmanagers, CEO’s en vakexperts al meer dan 15 jaar met PR en free publicity. Dankzij haar bewezen Supastar formule verschijnen haar klanten regelmatig bij media als RTL Nieuws, Telegraaf, NRC, LINDA, BNR en Elsevier. De media-aandacht helpt haar klanten aan veel meer naambekendheid, expertstatus en sales.

 

BitterBallenBorrel Leiden SUPASTAR PR public relations Stephanie Aukes

 

AANMELDEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij BitterBallenBorrel Amsterdam, beUnited in the Cloud. Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop,  om aan de meeting deel te nemen: log vanaf 16.30 uur in via deze zoomlink. De virtuele BitterBallenBorrel is vanaf 16.30 open, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Amsterdam, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen en Hilde Kroon, wordt georganiseerd in samenwerking met:

Inge Holzmann
BitterBallenBorrel Amsterdam Vermaat Groep Inge Holzmann
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep
Marga Berlinski
BitterBallenBorrel t Gooi institute of OM
Igor Wortel

BitterBallenBorrel Phalanxes

——————————————————————————————————————————————————————–

virtuele BitterBallenBorrels worden mogelijk gemaakt door onderstaande beUnited NetwerkPartners

mijncontract.nl landelijk partner BitterBallenBorrel Kendall Mason beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Kroketterij de Bourgondier beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Brand Match beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Sharepeople beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel
BvCM credit management incasso beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel DCS Diesel Card Service -Tankpassen en Wagenparkbeheer voor iedereen MyWorld Cashback beUnited memberCard BitterBallenBorrek Onlease beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel  Acumulus on-line boekhouden KB MKB beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De lokale ondernemers in de BitterBallenBorrel Host teams dragen, samen met de locatiehouder, zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt op  de BitterBallenBorrels. Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone