BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel® powered by beUnited, – sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks meer dan 300 inspirerende zakelijke netwerkevenementen voor MKB ondernemers, directeuren & managers, op meer dan 20 B2B locaties.

BitterBallenBorrel binnen de Algemene basisregels

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

Organisatie

BitterBallenBorrels worden georganiseerd door en voor ondernemers. De organisatie van een lokale BitterBallenBorrelis in handen van twee of meer Ambassadeurs (lokale/regionale ondernemers) en de Locatie Partner binnen een BitterBallenBorrel® Team. Het lokale BitterBallenBorrel Team draagt zorg voor een geslaagd evenement, is het aanspreekpunt én is de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de organisatie.

Agenda

BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige zakelijke netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats, altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis. Wilt u discussiëren, ondernemen of meedenken. Kijk hieronder in de agenda voor BitterBallenBorrel(s) in uw regio!

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - donderdag 02 juli 2020
17:00 - 20:00

Location
De Bonte Wever Assen

Category(ies)


BitterBallenBorrel Assen Boost your Business Rob Wuijster juli 2020

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen en is onderdeel van beUnited Netwerk, het kraxchtigste ondernemersnetwerk van Nederland. MKB ondernemers, directeuren en managers uit Assen e.o. zijn van harte welkom om bij onze Locatie Partner, De Bonte Wever Assen, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Assen nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA donderdag 02 juli 2020

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + stoel/plaats ontsmetten + drank halen
17.50 18.15 lezing Boost your Business
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + stoel/plaats ontsmetten + drank halen
19.20 19.30 Verloting + Sneak Preview website beUnited
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

Boost your BusinessProfile photo of Rob Wuijster

Het is  als ondernemer best wel lastig om een volledig inkomen uit je business te halen. Veel ondernemers worstelen met het krijgen van opdrachten en het behalen van een acceptabele omzet. Om moedeloos van te worden!

Rob Wuijsterheeft  gekeken hoe het komt dat sommige ondernemers succesvol zijn geworden terwijl het anderen niet lukt. Wat blijkt: bijna alle succesvolle ondernemers doen dezelfde dingen.

Tijdens deze lezing vertelt Rob over wat deze succesvolle ondernemers doen. En hoe ze met bepaalde situaties omgaan. Het zijn allemaal herkenbare voorbeelden. En praktische en eenvoudige toepasbare tips.

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport en geeft momenteel presentaties voor ondernemers.

 

Background Image

 

Natafelen

Na afloop van BitterBallenBorrel Assen kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper.

De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 16,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom


DapperHeader

 

Reserveren verplicht

BitterBallenBorrel is laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

Team BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel is powered by beUnited, het krachtigste ondernemersnetwerk van Nederland. beUnited organiseert vanuit ruim 20 locaties, jaarlijks, meer dan 300 BitterBallenBorrels voor de zakelijke leden van de beUnited Community. Iedere BitterBallenBorrel op locatie wordt georganiseerd voor en door een team Ambassadeurs, meestal ondernemers rondom de betreffende locatie.

Team BitterBallenBorrel Assen bestaat uit:

Richard Lunenborg
Rogier Werkhoven
Willem Everts
bNewz Marketing & Media Richard Lunenborg Ambassadeur BitterBallenBorrel assen De Bonte Wever Assen zakelijk Rogier Werkhoven Locatiepartner BitterBallenBorrel Assen DIA licht geluid beeld willem everts ambassadeur BitterBallenBorrel Assen

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij het beUnited Netwerk en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en, middels Partners intensief, te ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

De Bonte Wever Assen Informatie COVID-19; Lees hier de actuele updates en richtlijnen

Bookings

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden gedaan voor dit evenement.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone