Netwerk

Netwerk beUnitedbeUnited Netwerk is een web based netwerk community voor ondernemers werkzaam in de business-to-business markt en bindt haar leden tot een groter geheel in een duidelijke context. Binnen Netwerk kunt u een zakelijk profiel aanmaken.

Het profiel bevat foto-, locatie- en achtergrond informatie waardoor een bezoeker veel informatie kan vinden. beUnited Netwerk stuurt op interactie, op communicatie, op samenwerking.

Doordat beUnited Netwerk is opgebouwd uit een gestructureerde verzameling profielen van de leden kan daar op allerlei manieren handig gebruik van worden gemaakt, dit maakt beUnited Netwerk tot een verlengstuk van het fysiek netwerken.

 

 

Maps

Maps is een online service waarmee de bedrijven en winkels van leden binnen beUnited Netwerk opgezocht kunnen worden. Maps is alleen toegankelijk voor leden van de beUnited Netwerk. Maps doet digitaal wat “live” ook gebeurt.

Maps is als het ware een digitaal verlengstuk van het fysieke netwerken en toont de zakelijke informatie die door leden, binnen beUnited Netwerk is ingevuld, zoals het profiel, de website, het telefoonnummer en het adres etc.

Completeer uw profiel

Maps doet digitaal wat op BitterBallenBorrels ook gebeurt, u komt in contact met andere ondernemers. Maps toont de zakelijke informatie die door leden is ingevuld, zoals het bedrijfsprofiel, de website, het telefoonnummer en het adres etc.

Google

Daarnaast brengt Maps ondernemers bij elkaar met als gevolg dat er een belangrijk internet knooppunt ontstaat waardoor iedereen automatisch hoger op de resultatenlijst komt bij zoekacties via bijvoorbeeld Google. Een volledige presentatie van het bedrijfsprofiel binnen Maps is dan ook van cruciaal belang.

Hoe beter u uw bedrijf presenteert, hoe betercollega ondernemers een indruk op kunnen doen en des te groter de kans op zinvolle contacten en response. Een goed bedrijfsprofiel binnen Maps is gelukkig niet moeilijk en eenvoudig zelf te doen.

Het spreekt voor zich dat niet alle informatie zomaar voor iedereen beschikbaar is. Enkel andere leden met een inlogcode, krijgen toegang tot uw zakelijke informatie.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone