Laatste nieuws

BitterBallenBorrel Den Haag | Tasty Comedy

© AVemotion Audio Video Productions | Tilburg | Peter van Doren

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Ondernemers, Directeuren en managers zijn iedere 1e DONDERDAG van de maand  van harte welkom om te netwerken op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

LOCATIEBitterBallenBorrel den haag tasty comedy de pier scheveningen

Tasty Comedy

De Pier
Strandweg 150-154
Scheveningen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag vindt iedere 1e DONDERDAG van de maand plaats en is netwerken zonder verplichtingen. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

 

TEAM

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:
BitterBallenBorrel den haag tasty comedy de pier scheveningenBitterBallenBorrel Zakenpraat Sandra Vogelaar BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone