Laatste nieuws

BitterBallenBorrel Land van Cuijk |VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen

© AVemotion Audio Video Productions | Tilburg | Peter van Doren

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel Land van Cuijk is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Ondernemers, Directeuren en managers zijn iedere 3e DINSDAG van de maand  van harte welkom om te netwerken op een laagdrempelige manier. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen van beUnited en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

LOCATIEBitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen

VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH, Cuijk

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag vindt iedere 3e DINSDAG van de maand plaats en is netwerken zonder verplichtingen. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons een email te sturen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

 

TEAM

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Kristel Timmer
BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen
Mari JordansBitterBallenBorrel JK automatisering
Michel Hovenkamp
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp
Angelique Driessens
BitterBallenBorrel 3sense Angelique Driessens 3

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone