BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrelbeUnited BitterBallenBorrel®, is sinds 2011 dé zakelijke netwerkborrel van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor ondernemers, directieleden en managers op aansprekende B2B locaties.

Dit biedt meer dan 100.000 zakelijke deelnemers die regelmatig in hun eigen regio bij elkaar komen, de mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken, kennis te delen en te sparren. B2B ondernemerschap staat daarbij centraal.

Missie BitterBallenBorrel®

Inspireren, informeren en verbinden, dat is de missie van beUnited BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat.

Uitgangspunt

beUnited BitterBallenBorrel® is het Ondernemersplein waar bedrijven, organisaties en ondernemers elkaar ontmoeten, kennis & informatie delen en samen ideeën genereren. Enerzijds laagdrempelig en vrijblijvend, anderzijds dwingend door het principe van ‘halen en brengen’, wederzijdse afhankelijkheden en/of door onderlinge afspraken.

Omdat zakelijke netwerken gebaat is bij diversiteit en kwantiteit, is beUnited BitterBallenBorrel® van mening dat er, per netwerkborrel, minimaal 50 deelnemers gewenst zijn, liefst in wisselende samenstelling.

Doelgroep

beUnited BitterBallenBorrel® is een zakelijke netwerkborrel gericht op ondernemers, directeuren en managers binnen een straal van 40 km rond de betreffende locatie.

Deelname

beUnited BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige netwerkborrel zonder lidmaatschap en verplichtingen, vindt 1 x per maand op diverse locaties in Nederland plaats 17.00 tot 20.00 uur.

Toegang en deelname aan BitterBallenBorrel® is kosteloos, de bitterballen van Kroketterij De Bourgondiër zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis.

Kijk in de agenda voor een BitterBallenBorrel® in uw regio!

Aanmelden

beUnited BitterBallenBorrel® is een laagdrempelige netwerkborrel. Aanmelden is dan ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken.

Programma

beUnited BitterBallenBorrel® wil zakelijk netwerken entameren, het programma is er dan ook op gericht om de deelnemers op iedere locatie zo optimaal mogelijk met elkaar te laten netwerken met minimale (centrale) verstoringen c.q. onderbrekingen.

17.00 uur Opening netwerkborrel
17.55 uur Welkomstwoord
18.00 uur Themalezing (20 minuten)
19:00 uur Verloting Pitch Het Bedrijf
19.10 uur Pitch (5 minuten)
20.00 uur Afsluiting netwerkborrel
20.15 uur Natafelen

Afhankelijk van de locatie en het moment kunnen er aanvullingen op het programma worden uitgevoerd.

Organisatie

De organisatie van een lokale netwerkborrel is in handen van een lokaal team BitterBallenBorrel® Ambassadeurs. Dit team bestaat uit twee of meer lokale/regionale ondernemers, gericht op B2B.

De leden van het team organiserenm binnen het format, in samenwerking met de locatiepartner de zakelijke netwerkborrels, dragen zorg voor een geslaagd evenement, zijn het aanspreekpunt én zijn de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de BitterBallenBorrel® organisatie.Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

Locaties

BitterBallenBorrel Organisatieschema locaties

Kijk in de agenda voor de BitterBallenBorrel in uw regio!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone