Contact

 

beUnited BBBBitterBallenBorrel

Kortrijk 26
3621 LX Breukelen

Kvk: 63520575
BTW: NL058973758B03

info@bitterballenborrel.nl

+31 6 454 304 02

BitterBallenBorrel Pancras Pouw Opperbitterbal

BitterBallenBorrel®

beUnited BitterBallenBorrel®, is sinds 2011 dé zakelijke netwerkborrel van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 400 netwerkborrels voor ondernemers, directieleden en managers op aansprekende B2B locaties. Dit biedt de meer dan 100.000 zakelijke leden uit het KB & MKB de mogelijkheid om, in hun eigen regio in een informele sfeer te netwerken, kennis te delen en te sparren. B2B ondernemerschap staat daarbij centraal.

Missie BitterBallenBorrel®

Inspireren, informeren en verbinden, dat is de missie van BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat.

Partnerships

BitterBallenBorrel® is een zakelijke netwerkorganisatie van, vóór ondernemers en dóór ondernemers,  en is opgebouwd uit niet hiërarchisch verbonden onderdelen of teams die ieder een eigen relatie en missie hebben. BitterBallenBorrel® is, als netwerkorganisatie met diverse Partners, een impliciet samenwerkingsverband tussen autonome ondernemingen en/of ondernemers onderling. Het is een los-vaste context van bedrijvigheid.

De kern van een partnership met BitterBallenBorrel® is dat er betekenisvolle relaties en partnerships worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om meer kansen te kunnen pakken.

Ben je geïnteresseerd in een van onze Partnerships , neem dan contact met ons op.

Pancras Pouw

beUnited
BitterBallenBorrel®

 

Contact formulier

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone