Laatste nieuws

Doorbreek Patronen & Groei

Doorbreek Patronen & Groei - Malti Poetai - BitterBallenBorrel Tour 2016 PAREL PROGRAM®

Doorbreek Patronen & Groei – Malti Poetai – BitterBallenBorrel Tour 2016

 

95% onbewust

Zoals wetenschappelijk bewezen is 95 % van ons gedrag, denken, voelen en handelen onbewust. Slechts 5 % vindt bewust plaats. Dit levert gelijk vraagtekens op. Want als er zo’n hoog percentage onbewust is waar komt het vandaan en is er dan iets dat er wel controle op heeft? Kan je het nog beïnvloeden of ben je eraan overgeleverd?

Jouw onderneming & jij

Als ondernemer zijn jouw competenties & kwaliteiten van invloed op het succes dat je bereikt. Sterker nog, je onderneming is een reflectie van jezelf. Zo kun je ieder punt waar je in jouw onderneming tegenaan loopt of dat succes brengt, gelijk koppelen aan eigenschappen van jezelf.

Stel nou dat er een programma zou zijn waarmee jij direct jouw onbewuste handelen kunt beïnvloeden en daarmee invloed hebt op het versterken van jouw competenties & kwaliteiten. Een programma waardoor je helderheid krijgt in jouw gedachtenstromen, ziet welke onderliggende patronen jou daarin aansturen en in korte tijd positieve verandering brengt. Zou je daar niet mee aan de slag willen?

Doorbreek Patronen & Groei - Malti Poetai - BitterBallenBorrel Tour 2016 PAREL PROGRAM® PAREL PROGRAM® & Malti Poetai

PAREL PROGRAM® is een model dat inzicht geeft in je patronen die voor je onbewuste handelen zorgen. Deze patronen hebben direct invloed op competenties & kwaliteiten op jou als ondernemer. Het programma tackelt ‘triggers’ en verandert karaktereigenschappen veroorzaakt door je onbewuste patronen zodat je doelen met groter succes bereikt.

Malti Poetai (1969), heeft met haar kennis en kunde het Pattern Release Programma® ontwikkeld. Hierin worden patronen in kaart gebracht om denken, voelen en handelen te analyseren en te veranderen. Zij werkt daar sinds 2009 mee en enkele honderden mensen hebben dit programma met succes gevolgd.

Het model heeft inmiddels naam gemaakt en is zo veelbelovend dat zij dit jaar haar eigen opleidingsinstituut start om mensen op te leiden als PAREL PROGRAM Trainer®.

 

Over BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel is een informele zakelijk inspirerende netwerk voor ondernemers, directeuren en managers. BitterBallenBorrel is strategisch netwerken met ballen m.a.w.; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft, zonder verplichtingen.

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeftDoorbreek Patronen & Groei - Malti Poetai - BitterBallenBorrel Tour 2016 PAREL PROGRAM®

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van netwerken. Een hulpvraag is een motief of doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft
– Lezing
 Muzikale omlijsting
– Verloting

20.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone