Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden - Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Datum: donderdag 12 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Iris de Bruin (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Autohaag Zeeuw Leiderdorp, Weversbaan 11-12 , 2352BZ Leiderdorp

 

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Leiden

7.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Presentatie
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiderdorp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp wordt georganiseerd in samenwerking met:

Iris de Bruin

Jordi Heilbron

Alan Vinten
BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp BitterBallenBorrel Webexx Alan Vinten Jordi Heilbron BitterBallenBorrel VH WEBVision slider

Locatie

Autohaag Zeeuw Leiderdorp
Weversbaan 11-12
2352BZ , Leiderdorp

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Kia en Ford, voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Autohaag Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Autohaag Zeeuw heeft een eigen Fleet Sales-team voor de zakelijke mark. Het team staat klaar voor al uw mobiliteitsvraagstukken. In het assortiment hebben zij vele modellen met een lage bijtelling, zelfs geheel elektrische auto’s. Ook voor bedrijfswagens kunt u bij hen terecht.

Naast de showrooms heeft Autohaag Zeeuw twee Renault Pro+ centers. Deze zijn bij uitstek ingericht voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben ze een eigen Rent afdeling in Delfgauw voor korte verhuur, een schade- en herstelbedrijf in Den Haag en een eigen verzekeringstak.

Bij Autohaag Zeeuw bent verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en een optimale service. De klant staat altijd centraal, de 320 enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar met klanttevredenheid hoog in het vaandel!

BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Kaart wordt geladen...