Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem/Velp - Kastanjelaan13 Lounge & Events

Datum: donderdag 22 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marielle Cobussen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Kastanjelaan13 Lounge & Events, Kastanjelaan 13 , 6883 HZ Velp

BitterBallenBorrel Arnhem/Velp is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel is  onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland met meer dan 100.000 leden, organiseert maandelijks meer dan 25 zakelijke netwerkevents door heel Nederland.

Laagdrempelig

BitterBallenBorrel is netwerken zonder vaste kosten en/of verplichtingen. Toegang en bitterballen zijn gratis en ook het parkeren is bij BitterBallenBorrel Arnhem/Velp gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Arnhem - Velp Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met JazzDJ.nl
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie Stilts Communicatie

20.00 uur Afsluiting

 

JazzDJ.nl

Paul Mulder verzorgt als Jazz DJ de perfecte achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek voor iedere gelegenheid. Het repertoire bestaat uit de beste Jazz, Funk en Soul muziek van vroeger en van nu. Perfect voor een receptie, bruiloft, diner, beurs, bedrijfsfeest en evenement!

Muziek is zeer belangrijk. Muziek kan een feest maken of breken. Daarom moet de muziek goed zijn! Paul Mulder zorgt daarvoor.

Muzieksoortmuziekstijl en geluidsniveau kunnen naar wens worden ingevuld. In onderling overleg wordt ieder optreden zorgvuldig voorbereid en de best passende muziek geselecteerd. Paul’s jarenlange ervaring zorgt er vervolgens voor dat hij tijdens een optreden de sfeer goed aanvoelt en daar perfect op in kan spelen. Zo krijgt u muziek op maat en is succes verzekerd!

Paul heeft in 1992 met succes zijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Hij kent de muziekwereld als geen ander.

Als Jazz DJ gaat hij uit van zijn eigen concept. En omdat hij over een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten beschikt blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld en verwerkt dat in zijn optredens. Hierdoor, en door zijn kwaliteit en flexibiliteit onderscheidt hij zich van alle andere DJ’s!

Kortom: Paul is ervaren, professioneel en origineel. Met hem haalt u echt een bijzondere Jazz DJ in huis! Lees ook de reacties. Ga voor meer informatie naar www.jazzydj.nl

BitterBallenBorrel JazzDJ dare to be different there to be different

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten.

Iedere BitterBallenBorrel Arnhem/Velp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem/Velp met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Stilts Communicatie

Ieder mens verlangt naar een zekere stabiliteit, ergens bij horen en richting hebben. Een basis voor meer lichtheid en gemak in samenwerken en samen leven. Soms worden de voorwaarden daarvoor verwaarloosd en ontstaan er dan vooral extra spanningen en frustraties. Dat kan zowel in het werk zijn als privé.

Het pijnpunt boven tafel brengen dat is wat ik doe als trainer en als coach. Ik bied daarbij concrete handvatten om met meer plezier en gemak de dialoog aan te gaan en het vertrouwen te herstellen. Dat versterkt zowel het individu als een team en op die manier een hele organisatie van binnen naar buiten.

Helmie Willems,  eigenaar, trainer, coach, regisseur, acteur. Haar achtergrond ligt bij organisaties die met onderwijs, zorg en welzijn te maken hebben en ze hecht grote waarde aan methodieken concreet kunnen vertalen naar de werkplek. In verbinding en gericht op de win/win in samen. Aanbod met open inschrijving en Incompany.

BitterBallenBorrel STILTS Training en Coaching efficient zelfmanagement Helmie Willems

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Arnhem/Velp wordt in Kastanjelaan13 georganiseerd door en voor ondernemers uit Arnhem/Velp e.o. Wij dragen zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt.

Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

Taike Rouwmaat
 Stan Bus
Marielle Cobussen
Isaak van Bekkum
Dorota Roszkowska
BitterBallenBorrel Kastanjelaan 13 lounge & events BBitterBallenBorrel Arnhem - Grand Café Aan de Beek - Nederlands Watermuseum Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft BitterBallenBorrel Brunet advocaten itterBallenBorrel Doroart

 

Locatie

Kastanjelaan13 Lounge & Events
Kastanjelaan 13
6883 HZ, Velp

Kastanjelaan13 Lounge & Events biedt verschillende sfeervolle ruimtes aan die inzetbaar zijn voor zakelijke en privé events voor groepen van 5 – 500 personen.

Onze multifunctionele ruimtes worden aangepast op uw groepsgrootte waardoor er altijd een intieme sfeer aanwezig is. Dus, op zoek naar eenfeestlocatie of zaalverhuur? Kastanjelaan13 Lounge & Events biedt uitkomst!

Met professionele service, WIFI, gratis parkeren, NS-station Velp recht tegenover ons pand en een breed netwerk van o.a. cateraars, DJ’s, muzikanten en trainers zorgt Kastanjelaan13 Lounge & Events voor een geslaagd evenement!

U bent bij Kastanjelaan13 Lounge & Events baas over uw eigen even! Wilt u het simpel houden? Dan leveren wij een vast concept aan in combinatie met simpele zaalverhuur. Pakt u juist liever uit, dan maken wij voor u een concept op maat. Wij denken graag mee over de invulling van uw evenement.

Op zoek naar een plek voor uw evenement of een feestlocatie? Laten we een afspraak maken en ontdek de mogelijkheden!

BitterBallenBorrel Kastanjelaan 13 lounge & events

Kaart wordt geladen...