Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem - The Workstation

Datum: donderdag 28 februari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marielle Cobussen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: The Workstation, Gele Rijders Plein 36 , 6811AR Arnhem

BittterBallenBorrel Arnhem februari 2019

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, bij The Workstation het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

BitterBallenBorrel Arnhem - velp pancras pouwHoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur lezing BlockChain  First Attempts ILearning
19.15 uur Pitch Hartstreling
19.20 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Up Coaching
20.00 uur Afsluiting

 

BlockChain

First Attempts ILearning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag.

Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe zijn we hier gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain First Attempts In Learning FAIL Igor Wortel

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

Pitch Hartstreling

Ik ben Esther Sanders, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Door mensen in contact te brengen met hun lichaam, help ik hen om meer innerlijke rust te ervaren. Om meer ontspannen door het leven te gaan, minder geplaagd door vele gedachten, piekers, zorgen en twijfels.

Hierdoor ervaren mensen meer levensvreugde, meer vertrouwen en meer overgave aan de dans van het leven. Onder mijn cliënten bevinden zich veel ondernemers, managers en bedrijfseigenaren. Zij voelen zich met name aangetrokken door het even die middag voor zichzelf kunnen nemen, even weg van alle dagelijkse drukte, en dan weer opgeladen verder kunnen, ontspannen als na een mini-vakantie. Via de BitterBallenBorrel wil ik mijn netwerk vergroten en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. En wie weet kent een van deze ondernemers iemand bij wie wat ik bied mooi aansluit.”

BitterBallenBorrel Hartstreling Esther Sanders

 

Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Up Coaching

Voor De Ondernemende Vrouw

Ben jij een ondernemende vrouw die meer uit zichzelf, haar werk, haar eigen onderneming en het leven wil halen? Een vrouw die graag grenzen verlegt en bereid is een stap buiten haar comfortzone te wagen? Die actief, vitaal en energiek in het leven wil staan en vooruit wil? Maar het echter soms moeilijk vindt om een volgende stap te zetten? Daar help en ondersteun ik je heel graag bij.

Hoe ik dat doe? Ben je benieuwd wie ik ben? kom dan naar BitterBallenBorrel Arnhem, mijn naam is Petra Unkel, ik ontmoet je heel graag!

Bitterballeborrel Up coaching Petra unkel

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Pierre Kegels
Marielle Cobussen
Marcel Kasteleijn
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels BBitterBallenBorrel Arnhem - Grand Café Aan de Beek - Nederlands Watermuseum Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol

———————————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

The Workstation
Gele Rijders Plein 36
6811AR, Arnhem

The Workstation is een ontbijt-, lunch- en werkcafé aan het Gele Rijdersplein in hartje Arnhem. Kom ontbijten, lunchen, koffie drinken met wat lekkers erbij, werken, vergaderen en borrelen.

The Workstation stimuleert graag lokale en kleine ondernemers. Zo serveren we brood van Het Arnhems Bakkertje, schenken we koffie van Straat Magellaan en hebben we kaas van ’t Zuivelhoekje Kaas en Wijn.

The Workstation is op werkdagen geopend van 8 uur tot 19 uur. In het weekend kun je terecht van 11 tot 18 uur.

– Flexwerken
– Vergaderen
– Lunchen
– Borrelen
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels

Kaart wordt geladen...