Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem - The Workstation

Datum: donderdag 28 maart 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marielle Cobussen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: The Workstation, Gele Rijders Plein 36 , 6811AR Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem maart 2019 insolventierecht marielle cobussen

 

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, bij The Workstation het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels

17.00 uur Netwerken met ballen
17.45 uur Lezing Insolventierecht
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Ludieq
20.00 uur Afsluiting

 

INSOLVENTIERECHT

Insolventie is in Europa de meest overkoepelende term om alle mogelijke regelingen voor het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren te benoemen. De term is afgeleid van het Latijnse werkwoord solvere, dat betalen betekent.

Do’s & Dont’s bij Insolventierechtdoor Mr. Marielle Cobussen 

BitterBallenBorrel Insolventierecht meester Marielle cobussen

 

HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Ludieq

een volledige ‘outside the box’ ervaring!

Te vaak wordt een reclamebureau als noodzakelijk kwaad gezien. Het kost alleen maar tijd en geld, en of het iets opbrengt valt nog te bezien. Een begrijpelijke redenering. Zeker in deze tijden bent u als ondernemer op zoek naar een goed evenwicht tussen investeringen en kwaliteit. Communicatie mag best wel anders zijn om op te vallen, maar er is maar een ding dat telt: het resultaat!

Ludieq Communicatie is een full service reclamebureau uit Gelderland, Elburg en ontwikkelt concepten en creatieve uitingen met juist dat doel: meer rendement voor u als klant. Dus of het nu om een visitekaartje, folder/brochure, nieuwsbrief, relatie magazine, website, dan wel het (re)stylen van uw logo en/of huisstijl gaat, neem gerust even contact op. Ook voor een gerichte direct mailactie, radio- of tv-commercial of CMS-implementatie staat Ludieq u graag te woord. Tevens is het mogelijk u van een second opinion op uw huidige beleid te voorzien. Concreet: Ludieq helpt bedrijven aan een beter imago, meer klanten en dus een verstevigde positie in de markt.

Volgens Robert van Rein is Ludieq een full service marketing, reclame en communicatiebureau, van goed idee, logo/huisstijl ontwikkeling, ontwerp en realisatie tot alle denkbare digitale vormen van media. ( webdesing, SEO, social marketing)

Ludieq biedt een volledige ‘outside the box’ ervaring!

BitterBallenBorrel Ludieq communicatie Robert van Rein

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem bij The Workstation wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marcel Kasteleijn
Eli te Winkel
Petra Unkel
Esther Sanders
BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel BitterBallenBorrel up coaching petra unkel BitterBallenBorrel Hartstreling Esther Sanders

———————————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

The Workstation
Gele Rijders Plein 36
6811AR, Arnhem

The Workstation is een ontbijt-, lunch- en werkcafé aan het Gele Rijdersplein in hartje Arnhem. Kom ontbijten, lunchen, koffie drinken met wat lekkers erbij, werken, vergaderen en borrelen.

The Workstation stimuleert graag lokale en kleine ondernemers. Zo serveren we brood van Het Arnhems Bakkertje, schenken we koffie van Straat Magellaan en hebben we kaas van ’t Zuivelhoekje Kaas en Wijn.

The Workstation is op werkdagen geopend van 8 uur tot 19 uur. In het weekend kun je terecht van 11 tot 18 uur.

– Flexwerken
– Vergaderen
– Lunchen
– Borrelen
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels

Kaart wordt geladen...