Registreren Inloggen

Beleeftheater The Experience – BitterBallenBorrel Alkmaar

Datum: dinsdag 25 augustus 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Alkmaar (Stuur ons een e-mail)
Locatie: TRCK – in De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar Beleeftheater The Experience verbindend inspirerend en prikkelend powered by beUnited

BitterBallenBorrel Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij TRCK – in de Meent, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Alkmaar nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

BitterBallenBorrel Alkmaar Beleeftheater The Experience verbindend inspirerend en prikkelend powered by beUnited PROGRAMMA dinsdag 25 augustus

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 Beleeftheater The Experience 
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch door Beleeftheater The Experience 
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

 

Beleeftheater The Experience

Een netwerkborrel maar dan nog meer op verbinden, persoonlijke verhalen en entertainment…

Uw verhaal, maar dan theatraal! Beleeftheater The Experience maakt theater van úw verhaal. Ter plekke geïmproviseerd. Drie spelers, een muzikant en een interviewer zetten met humor en fantasie úw verhaal in een ander perspectief. U vertelt een verhaal en ziet dat even daarna terug op het podium. Maar dan anders, met een twist. Wellicht met een nieuw inzicht, misschien wordt het hilarisch of ontroerend. Een verhaal van u persoonlijk, over uw familie, werk of uw netwerkclub.

Beleeftheater The Experience is nieuw in Alkmaar! Het is een originele en creatieve aanvulling op een symposium, jaarvergadering of familiefeest. Het gaat altijd over actuele thema’s: daar zorgen uw verhalen voor. Beleeftheater maakt ingewikkelde kwesties eenvoudig, inzichtelijk én bespreekbaar!

Wil je netwerken, bitterballen eten en ons zien optreden? Bij BitterBallenBorrel Alkmaar krijgt u een kort voorproefje te zien op dinsdag 28 juli 2020 vanaf 17.00 uur in de Meent.

BitterBallenBorrel Alkmaar Beleeftheater The Experience verbindend inspirerend en prikkelend powered by beUnited

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leeuwarden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Leeuwarden met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW.

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel Alkmaar kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Alkmaar wordt bij TRCK – in de Meent georganiseerd in samenwerking met:

 Inge Holzmann
Jorne Langelaan 
Job Hoek
Claudia Duineveld
Suzanne Krul
BitterBallenBorrel Alkmaar Vermaat Groep BitterBallenBorrel Alkmaar ecoclipper BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend BitterBallenBorrel Claudia Cares Claudia Duineveld powered by beunited BitterBallenBorrel Alkmaar Sport Suzanne Krul

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

TRCK – in De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH , Alkmaar

Welkom bij TRCK, in De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen.

Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door; je bent welkom bij TRCK voor het ontbijt, je tussendoortje, je lunch, borrel of kleine maaltijd.

Wij creëren, coördineren en verzorgen jouw feestjes en evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een borrel of zelfs chique diner.

Voor ons zijn jouw wensen en behoeften altijd leidend. Alleen met jouw glimlach en die van jouw gasten zijn wij tevreden.

Wij verzorgen alles tot in de puntjes: voor, na en tijdens het event, succes zit ‘m tenslotte in de details.

BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend

Kaart wordt geladen...