Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Alkmaar

Datum: dinsdag 26 november 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Alkmaar (Stuur ons een e-mail)
Locatie: TRCK – in De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar Block Chain firts attempt in learning
BitterBallenBorrel Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

 

BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De MeendPROGRAMMA

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur lezing BlockChain – First Attempts ILearning
19.15 uur Verloting Pitch
19.20 uur Pitch; Mediacoach Nicolette Ligthart
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen 
20.15 uur Natafelen 

 

 

BlockChain

First Attempt ILearning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag. Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe zijn we hier gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain FAIL Igor Wortel

 

VERLOTING PITCH

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Alkmaar verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Alkmaar ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Mediacoach Nicolette Ligthart

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van sociale media en we kunnen blijkbaar niet zonder. Een Mediacoach is gespecialiseerd in het begeleiden van mediawijsheid. Een Mediacoach bedenkt en organiseert activiteiten om de mediawijsheid van kinderen, jongeren, ouders, senioren, leerkrachten en directies te verbeteren.

Het aanleren van een kritische houding is van groot belang. Waar het om gaat is mediawijsheid, common sense over digitale producten en diensten. Weerbaarheid door meer informatie over online verleidingen. Bewust, kritisch en actief te bewegen in een gemedialiseerde samenleving.

BitterBallenBorrel Mediacoach Nicolette Ligthart

 

NATAFELEN

Natafelen is, na afloop van BitterBallenBorrel, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons te mailen via alkmaar@bitterballenborrel.nl

 

TEAM

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Alkmaar wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Inge Holzmann
Jorne Langelaan 
Job Hoek
Carin de Jong
Kirsten Tervoort
BitterBallenBorrel Alkmaar Vermaat Groep BitterBallenBorrel Alkmaar ecoclipper BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend BitterBallenBorrel Alkmaar Helloholidays BitterBallenBorrel Bredewijn kantoormeubelen Kirsten Tervoort

——————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

TRCK – in De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH , Alkmaar

Welkom bij TRCK, in De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen.

Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door; je bent welkom bij TRCK voor het ontbijt, je tussendoortje, je lunch, borrel of kleine maaltijd.

Wij creëren, coördineren en verzorgen jouw feestjes en evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een borrel of zelfs chique diner.

Voor ons zijn jouw wensen en behoeften altijd leidend. Alleen met jouw glimlach en die van jouw gasten zijn wij tevreden.

Wij verzorgen alles tot in de puntjes: voor, na en tijdens het event, succes zit ‘m tenslotte in de details.

BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend

Kaart wordt geladen...