Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Alkmaar - TRCK – in De Meent

Datum: dinsdag 21 januari 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Alkmaar (Stuur mij een e-mail)
Locatie: TRCK – in De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar Scheepvaart in transitie

BitterBallenBorrel Alkmaar

BitterBallenBorrel Alkmaar is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel TRCK De Meent BAUERFFIND

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Scheepvaart in transitie
19.15 uur Verloting Pitch
19.30 uur Pitch Wassam 
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen 
20.15 uur Natafelen 

 

 

Scheepvaart in transitie

The return of sail

Scheepvaart is de levensader van de wereldhandel. Echter de scheepvaart industrie stoot meer CO2 uit dan alle uitstoot van heel Duitsland samen. Het is tijd voor een transitie, naar het opnieuw toepassen van windkracht, voor transport over zee.

Kapitein Jorne Langelaan, oprichter van EcoClipper, neemt u mee in de opstartfase van de nieuwe industrie van de zeilende vrachtvaart. Ontdek de rederijen, markten en innovaties. Wordt partner, investeer en loop vooruit op de ontwikkelingen.

Scheepvaart in transitie, met de huidige aandacht voor klimaatverandering, meer relevant dan ooit!

BitterBallenBorrel Ecoclipper duurzame scheepvaart transitie Jorne Langelaan

 

VERLOTING PITCH

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Alkmaar verloten wij een pitch ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Wassam

Wij laten zien waarom jij er bent.

Wassam betekent; What’s happening? Wat gebeurt er als we allemaal hetzelfde doen en toch anders zijn? Waarom volgen consumenten je merk? En waarom ben jij de nr 1 go-to organisatie? Dat laten wij zien in film en video content.

BitterBallenBorrel Wassam film en videocontent bureau Shaun Voogd

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.
beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via alkmaar@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. B

BitterBallenBorrel Alkmaar wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Inge Holzmann
Jorne Langelaan 
Job Hoek
Carin de Jong
Kirsten Tervoort
BitterBallenBorrel Alkmaar Vermaat Groep BitterBallenBorrel Alkmaar ecoclipper BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend BitterBallenBorrel Alkmaar Helloholidays BitterBallenBorrel Bredewijn kantoormeubelen Kirsten Tervoort

 

——————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

TRCK – in De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH , Alkmaar

Welkom bij TRCK, in De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen.

Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door; je bent welkom bij TRCK voor het ontbijt, je tussendoortje, je lunch, borrel of kleine maaltijd.

Wij creëren, coördineren en verzorgen jouw feestjes en evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een borrel of zelfs chique diner.

Voor ons zijn jouw wensen en behoeften altijd leidend. Alleen met jouw glimlach en die van jouw gasten zijn wij tevreden.

Wij verzorgen alles tot in de puntjes: voor, na en tijdens het event, succes zit ‘m tenslotte in de details.

BitterBallenBorrel Alkmaar TRCK De Meend

Kaart wordt geladen...