Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Almere - Eet&Café Mokum

Datum: donderdag 02 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Almere (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Eet&Café Mokum, Baltimoreplein 7-15, 1334 KA Almere

BitterBallenBorrel Almere is een informele netwerkborrel voor ondernemers, directeuren en managers in Flevoland.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op >25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Almere Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur Start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Almere verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Almere met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beunited diner Drentse Hondsrug

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner bij Eet&Café Mokum.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Menu

Voor deelnemers (en partners) aan BitterBallenBorrel Almere heeft de chefkok van Eet&Café Mokum een 2-gangen menu samengesteld voor de prijs van 15,00 euro pp.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Eet&Café Mokum is uitstekend met OV bereikbaar, er zijn diverse parkeergarages in de directe omgeving.

Indien u zich wilt aan melden kan dat via de website of via e-mail

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Almere wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Almere e.o.

Remco Winter
Sietze Henstra
Jacqueline Romkes
BitterBallenBorrel Grandcafé Brasserie Seventies Eighties BitterBallenBorrel Eet&cafe Mokum BitterBallenBorrel Zaqlyns Hairservice Almere

Locatie

Eet&Café Mokum
Baltimoreplein 7-15
1334 KA , Almere

Eet&Café Mokum in hartje centrum van Almere Buiten. De Amsterdamse gezelligheid, goed eten en drinken met een groot terras en op de zon gelegen vindt u bij Eet&Cafe Mokum in Almere.

Aparte ruimte (Klein Mokum) welke ingericht is als Ajax Café, alle wedstrijden van Ajax (en Nederlands elftal) worden hier live uitgezonden op een groot scherm. Een speciaal aangeschafte beamer zorgt voor superbeeld en daarbij fantastisch geluid voor de echte stadionsfeer.

Deze aparte ruimte van Eet&Cafe Mokum, met eigen toiletgroep en bar is ook te reserveren voor feestjes, vergaderingen en andere besloten bijeenkomsten.

Wij zeggen welkom bij Eet&Café Mokum in Almere Buiten!

BitterBallenBorrel Eet&Cafe Mokum Almere

Kaart wordt geladen...