Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Almere - Eet&Café Mokum

Datum: donderdag 05 april 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Almere (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Eet&Café Mokum, Baltimoreplein 7-15, 1334 KA Almere

Fotografie                       Lyla Carillo- van der Kaaden – 101Studio – Almere

 

BitterBallenBorrel Almere

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Almere Pancras Pouw

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Presentatie
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Almere verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Almere met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beunited diner Drentse Hondsrug

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner bij Eet&Café Mokum.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Menu

Voor deelnemers (en partners) aan BitterBallenBorrel Almere heeft de chefkok van Eet&Café Mokum een 2-gangen menu samengesteld voor de prijs van 15,00 euro pp.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via almere@bitterballenborrel.nl

Eet&Café Mokum is uitstekend met OV bereikbaar, er zijn diverse parkeergarages in de directe omgeving.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Almere wordt georganiseerd in samenwerking met:

Remco Winter
Sylvia Vlek 
Peter Versteeg
Jacqueline Romkes
BitterBallenBorrel Eet&cafe Mokum BitterBallenBorrel Sate keet sylvia vlek BitterBallenBorrel ForEvolution Peter Versteeg BitterBallenBorrel Zaqlyns Hairservice Almere

Locatie

Eet&Café Mokum
Baltimoreplein 7-15
1334 KA , Almere

Eet&Café Mokum in hartje centrum van Almere Buiten. De Amsterdamse gezelligheid, goed eten en drinken met een groot terras en op de zon gelegen vindt u bij Eet&Cafe Mokum in Almere.

Aparte ruimte (Klein Mokum) welke ingericht is als Ajax Café, alle wedstrijden van Ajax (en Nederlands elftal) worden hier live uitgezonden op een groot scherm. Een speciaal aangeschafte beamer zorgt voor superbeeld en daarbij fantastisch geluid voor de echte stadionsfeer.

Deze aparte ruimte van Eet&Cafe Mokum, met eigen toiletgroep en bar is ook te reserveren voor feestjes, vergaderingen en andere besloten bijeenkomsten.

Wij zeggen welkom bij Eet&Café Mokum in Almere Buiten!

BitterBallenBorrel Eet&Cafe Mokum Almere

Kaart wordt geladen...