Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Het Proefstation

Datum: donderdag 29 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Rob Punt (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Het Proefstation, Oudeweg 111, 2031 CC Haarlem

BitterBallenBorrel Amsterdam is een informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren en managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 26 B2B locaties.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

Ruim 100.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

 

Programma

17.00 uur Opening
– Netwerken met ballen
Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Bereikbaarheid

Vanuit het centrum van Amsterdam is de IJ-kantine goed bereikbaar, want met de gratis pont vanaf het CS ben je in tien minuten bij de NDSM werf aangekomen. U kunt ook gebruik maken van ons eigen aanlegponton recht voor het terras. Parkeren kan rondom de IJ-kantine en bedraagt € 1,30 per uur.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Amsterdam en directe omgeving. Wij dragen zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt.

Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

  Rob Punt
beUnited MeetMatch BitterBallenBorrel Vision Forward

Locatie

Het Proefstation
Oudeweg 111
2031 CC, Haarlem

Het Proefstation is een onafhankelijke wijngroothandel die zijn wijnen inkoopt bij diverse gerenommeerde leveranciers en wijnhuizen.

Omdat wij niet gebonden zijn aan enige leverancier zijn we de betrouwbare partner voor horeca en bedrijven, wij halen de wijnen in huis die aansluiten bij uw type bedrijf, menukaart en prijsniveau.

Ook voor relatiegeschenken of uw bedrijfsborrel bent u bij ons aan het juiste adres; indien gewenst verzorgen wij de gehele catering op locatie.

Ons proeflokaal aan de Oudeweg 111 is een verlengstuk van de wijngroothandelsactiviteiten. Hier staan maar liefst 40 wijnen open om te proeven vanuit professionele wijntapsystemen. Hiermee is Het Proefstation uniek in Nederland.

BitterBallenborrel het proefstation wijnhandel proeflokaal pancras pouw haarlem

Kaart wordt geladen...