Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - De Proefzaak

Datum: dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Bart Schuitenmaker (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Proefzaak, Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam-Zuidoost

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit.

Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

De Proefzaak

BitterBallenBorrel Amsterdam de proefzaakIn de Bijlmer, tussen alle grote grijze kantoorgebouwen staat (naast de IKEA) een groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost.

BitterBallenBorrel Amsterdam vindt plaats in de Proefzaak, het proeflokaal naast de brouwerij, waar je kunt genieten van het bier met uitzicht op de brouwketels.

De toegang, het parkeren (op eigen terrein) en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Bee Foundation
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur start beUnited Diner

 

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Bee Foundation

‘Meer voedsel voor bijen, hommels en vlinders met Bee Miles van Bee Foundation’… Zet een bij op een bloem en geef haar te eten.Word je er blij van als bijen, hommels en vlinders voldoende kunnen eten?

En word je er blij van dat ze daardoor ook voor jouw eten kunnen zorgen?Voor 25 euro heb je al 5 vierkante meter bijenoase. Op die strook zaait Bee Foundation dan namens jou sterke planten in met een hoge voedingswaarde. Ook investeer je in professioneel beheer, zodat een gezond leefgebied ontstaat.

Dat is hoognodig nu 90 procent van agrarisch Nederland voor bijen niet meer geschikt is om te leven. En dat terwijl bijen, hommels en vlinders verantwoordelijk zijn voor 75 procent van ons voedsel.

Wat is er mooier dan de verloren meters terug te winnen? Terwijl je weet dat door een groeiende samenwerking van mensen en bedrijven overal langs het spoor, de weg of het water voedzame bijenweides, bijenbomen en bijendaken verschijnen.

Onze klanten zijn onder meer: Radboud UMC, DutchSpirit, Geobuzz, Stoomtram Hoorn Medemblik, Gemeente Zwijndrecht, Landschapsbeheer Gelderland, Springtij Forum, Triodos Bank, Nicolaas Pierson Foundation, Melvita Honing, De Traay, Stichting Phusis, SBB, IVN.

In 2016 stonden we in de picuture in Happinez, Vrij Nederland, De Correspondent, Trouw en AD.

BitterBallenBorrel Bee Foundation Sonne Coppijn

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

– Black Angus Hamburger met gerookt Baambrugs big, kaas, salade mayonaise en frietjes voor 11,90 per persoon

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Ijburg Black Angus Hamburger met gerookt Baambrugs big, kaas, salade mayonaise en frietjes

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen.

Dit kan hier op de website of door een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mischa van Rijsse Bart Schuitenmaker Rob Punt

Atin Choenni

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg BitterBallenBorrel amstelland 4 business BitterBallenBorrel Vision Forward BitterBallenBorrel perfecter Atin Choenni

Locatie

De Proefzaak
Hullenbergweg 6
1101 BL, Amsterdam-Zuidoost

De Proefzaak is een tot werkelijkheid geworden jongensdroom van een aantal vrienden die een gemeenschappelijke passie hebben: ambachtelijk bier. En dat proef je!

Midden tussen grote gebouwen van multinationals staat een provisorische groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een spirituele en gastvrije plek in Zuidoost. Je bent van harte welkom in de Proefzaak, naast de brouwerij. Hier kun je genieten van het Amsterdamse bier met uitzicht op de brouwketels.

Ook serveren wij heerlijke broodjes voor de lunch of je kunt bij ons terecht voor een goed diner, bedacht en gemaakt door onze topchef Jake. Wij vinden het belangrijk om daarbij gebruik te maken van lokale, eerlijke en duurzame producten. Denk aan duurzame scholfilet, eerlijke koffie, Baambrugs big, Bijlmerdelicatessen of huisgemaakte hummus.

De inrichting van De Proefzaak is een bezoekje waard: artistiek, inspirerend en warm. De zaak en ons interieur is gemaakt van hergebruikt materiaal en oude spullen hebben bij ons een tweede leven gekregen.

De Proefzaak is een plek waar mensen samenkomen, waar nieuwe creatieve ideeën ontstaan, je zintuigen worden geprikkeld en waar je een nuchtere en pure sfeer zult voelen.  Nieuwsgierig geworden? Kom langs, maak kennis met De Proefzaak & Kleiburg bier en vooral: voel je thuis.

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg

Kaart wordt geladen...