Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - De Proefzaak

Datum: dinsdag 14 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Bart Schuitenmaker (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Proefzaak, Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam-Zuidoost

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit.

Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

De Proefzaak

In de Bijlmer, tussen alle grote grijze kantoorgebouwen staat (naast de IKEA) een groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost.

BitterBallenBorrel Amsterdam vindt plaats in de Proefzaak, het proeflokaal naast de brouwerij, waar je kunt genieten van het bier met uitzicht op de brouwketels. De toegang, het parkeren (op eigen terrein) en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Amsterdam Pancras Pouw

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur NONverbaaltje  – Isabelle van de Nadort
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Presentatie robert nieman | graphic design
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur start natafelen met beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

NONverbaaltje

non-ver•baal (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) = 1 niet door middel van taal.

Achter deze korte maar krachtige definitie van het Groot Woordenboek der Nederlandse Taal schuilt een fascinerende wereld.

Wat zegt iemand als hij zwijgt? Als hij geen gebruik maakt van de 26 letters van het alfabet om uiting te geven aan zijn eigen ‘state of the art’?

Wat vertellen kleding, lichaamshouding, oogopslag, mimiek en gebaren ons over iemand?

Vaak veel meer dan je in eerste instantie denkt. Dat laat Isabelle van de Nadort je zien tijdens BitterBallenBorrel NONverbaaltje 

BitterBallenBorrel NONverbaaltje Isabelle van de Nadort

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

robert nieman | graphic design

BitterBallenBorrel robert nieman | graphic design

 

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

– Black Angus Hamburger met gerookt Baambrugs big, kaas, salade mayonaise en frietjes voor 11,90 per persoon

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Ijburg Black Angus Hamburger met gerookt Baambrugs big, kaas, salade mayonaise en frietjes

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen.

Dit kan hier op de website of door een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Mischa van Rijsse Bart Schuitenmaker Rob Punt
BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg BitterBallenBorrel amstelland 4 business BitterBallenBorrel Vision Forward

Locatie

De Proefzaak
Hullenbergweg 6
1101 BL, Amsterdam-Zuidoost

De Proefzaak is een tot werkelijkheid geworden jongensdroom van een aantal vrienden die een gemeenschappelijke passie hebben: ambachtelijk bier. En dat proef je!

Midden tussen grote gebouwen van multinationals staat een provisorische groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een spirituele en gastvrije plek in Zuidoost. Je bent van harte welkom in de Proefzaak, naast de brouwerij. Hier kun je genieten van het Amsterdamse bier met uitzicht op de brouwketels.

Ook serveren wij heerlijke broodjes voor de lunch of je kunt bij ons terecht voor een goed diner, bedacht en gemaakt door onze topchef Jake. Wij vinden het belangrijk om daarbij gebruik te maken van lokale, eerlijke en duurzame producten. Denk aan duurzame scholfilet, eerlijke koffie, Baambrugs big, Bijlmerdelicatessen of huisgemaakte hummus.

De inrichting van De Proefzaak is een bezoekje waard: artistiek, inspirerend en warm. De zaak en ons interieur is gemaakt van hergebruikt materiaal en oude spullen hebben bij ons een tweede leven gekregen.

De Proefzaak is een plek waar mensen samenkomen, waar nieuwe creatieve ideeën ontstaan, je zintuigen worden geprikkeld en waar je een nuchtere en pure sfeer zult voelen.  Nieuwsgierig geworden? Kom langs, maak kennis met De Proefzaak & Kleiburg bier en vooral: voel je thuis.

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg

Kaart wordt geladen...