Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - De Proefzaak

Datum: dinsdag 09 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Bart Schuitenmaker (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Proefzaak, Hullenbergweg 6, 1101 BL Amsterdam-Zuidoost

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam is een informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren en managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 26 B2B locaties.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

Ruim 100.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Amsterdam de proefzaak

17.00 uur Opening
– Netwerken met ballen
Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren

Parkeren kan gratis op het terrein van De Proefzaak.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Amsterdam en directe omgeving. Wij dragen zorg voor een geslaagde zakelijke netwerkbijeenkomst en zijn uw aanspreekpunt.

Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

Mischa van Rijsse 
Bart Schuitenmaker 
Rob Punt
BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg BitterBallenBorrel amstelland 4 business BitterBallenBorrel Vision Forward

Locatie

De Proefzaak
Hullenbergweg 6
1101 BL, Amsterdam-Zuidoost

De Proefzaak is een tot werkelijkheid geworden jongensdroom van een aantal vrienden die een gemeenschappelijke passie hebben: ambachtelijk bier. En dat proef je!

Midden tussen grote gebouwen van multinationals staat een provisorische groene loods. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een spirituele en gastvrije plek in Zuidoost. Je bent van harte welkom in de Proefzaak, naast de brouwerij. Hier kun je genieten van het Amsterdamse bier met uitzicht op de brouwketels.

Ook serveren wij heerlijke broodjes voor de lunch of je kunt bij ons terecht voor een goed diner, bedacht en gemaakt door onze topchef Jake. Wij vinden het belangrijk om daarbij gebruik te maken van lokale, eerlijke en duurzame producten. Denk aan duurzame scholfilet, eerlijke koffie, Baambrugs big, Bijlmerdelicatessen of huisgemaakte hummus.

De inrichting van De Proefzaak is een bezoekje waard: artistiek, inspirerend en warm. De zaak en ons interieur is gemaakt van hergebruikt materiaal en oude spullen hebben bij ons een tweede leven gekregen.

De Proefzaak is een plek waar mensen samenkomen, waar nieuwe creatieve ideeën ontstaan, je zintuigen worden geprikkeld en waar je een nuchtere en pure sfeer zult voelen.  Nieuwsgierig geworden? Kom langs, maak kennis met De Proefzaak & Kleiburg bier en vooral: voel je thuis.

BitterBallenBorrel De Proefzaak Amsterdam brouwerij Kleiburg

Kaart wordt geladen...