Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Mercure Hotel Amsterdam City

Datum: donderdag 17 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Mercure Hotel Amsterdam City, Joan Muyskenweg 10, 1096 CJ Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Amsterdam

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur BLOCKCHAIN    First Attempts ILearning
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur MSLGROUP 
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

BlockChain

First Attempts In Learning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld? De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag.

Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Igor Wortel, CEO bij PHALANXES, zal jullie kort duiden op wat je, als ondernemer, kan met deze techniek, wanneer je moet instappen en waar je het kan inzetten!

BitterBallenBorrel Blockchain FAIL Igor Wortel

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

MSLGROUP

Organisaties die een duurzame verbinding weten te maken met hun stakeholders, presteren zakelijk beter. Zij realiseren meer draagvlak, hebben gemotiveerde en productievere medewerkers, maken meer winst en bereiken eerder hun zakelijke doelstellingen. Een goede reputatie vergt onderhoud: voortdurend zorgen dat je op dezelfde golflengte zit als je interne en externe stakeholders. In goede en slechte tijden.

MSLGROUP helpt organisaties op strategisch en praktisch niveau met communicatie en engagement. Wij helpen onze opdrachtgevers om doelgroepen op een creatieve manier te verbinden met hun organisatie. Dat doen we via vele communicatiedisciplines, die we onderverdelen in acht groepen.

We zetten daarbij alle benodigde communicatiedisciplines in en zorgen altijd voor een goed, authentiek en aansprekend verhaal niet gebonden aan een medium of kanaal. Strategisch inzicht en creatieve conceptontwikkeling gaan daarbij hand in hand.

MSLGROUP, We make your voice matter.

BitterBallenBorrel MSL Group Pauline van Die

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes
Unelma Beck
BitterBallenBorrel Synergio Dinnerdating Unelma Beck
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Jill de Vreng
BitterBallenBorrel Jill de Vreng

Locatie

Mercure Hotel Amsterdam City
Joan Muyskenweg 10
1096 CJ, Amsterdam

Mercure Hotel Amsterdam City is prachtig gelegen aan het water en ideaal gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld de ArenA, ZiggoDome, de Zuidas, de binnenstad en slechts 5 minuten van de RAI Convention Centre.

Het hotel beschikt over een ruime, afgeschermde (betaalde) parkeerplaats.

Ook met het openbaar vervoer bent u binnen 10 minuten in de binnenstad.

Dit in combinatie met de centrale ligging maakt het hotel uitermate geschikt voor zowel een zakelijk bezoek als een weekendje weg!

BitterBallenBorrel Mercure Hotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...