Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Amsterdam

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Alfred & John
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Value Academy
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur NATAFELEN met beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Alfred & John

From a business to a brand

Een goed gedefinieerd merk geeft je bedrijf een krachtige identiteit en draagt het bij aan de herkenbaarheid. Het bepaalt de karakter van je onderneming en levert bovendien een wezenlijke bijdrage aan de omzet. Het voeren van een merk, op welk niveau dan ook, is dus van belang. Wees authentiek en werk van binnenuit. Daar dient over nagedacht te worden.

Wij zijn Alfred & John, een branding agency​ in de creatieve sector en observeren, luisteren, analyseren en identificeren. Met de gewonnen informatie (her)ontdekken we het échte merk van een onderneming. Hiervoor gebruiken we de ‘Why’ methodologie.

Na een grondige sessie, documenteren we de (merk) identiteit in een handboek. Het boek bestaat uit twee delen – de Visie en de Branding Guidelines. Met de Visie laten we zien hoe de onderneming als merk eruit ziet. Met de Branding Guidelines definieren we hoe het merk kunnen communiceren. Een handboek of naslagwerk met regelgeving hoe dit te gebruiken. Het handboek voorziet in een stukje storytelling (brand story), tekstuele en visuele componenten hoe het merk in print, media en online te gebruiken.

Hans Goedoen zal aan de hand van de praktijk van klant sportslifestyle merk Monta, meenemen in wat Alfred & John voor ondernemers kan betekenen.

BitterBallenBorrel Amsterdam Alfred & John Hans Goedoen Monya Edgar Davids

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Value Academy

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Value Academy geeft ondernemers de gereedschappen om slimmer te werken (in plaats van harder) in de vorm van Seminars en coaching. In onze methode werken we onder andere aan de juiste mindset voor het behalen van succes, het stellen van motiverende doelen en leren we strategieën om deze doelen snel en effectief te halen.

Veel seminars stoppen hier, maar wij zien het pas als een succes als je jouw inzichten hebt geïmplementeerd. We komen dan ook altijd direct in actie. Want kennis zonder actie is waardeloos. Op de komende BitterBallenBorrel krijg je van Value Academy een voorproefje over hoe jij jezelf en je bedrijf in beweging kan krijgen.

BitterBallenBorrel Value academy martijn versteeg

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes
Unelma Beck
BitterBallenBorrel Synergio Dinnerdating Unelma Beck
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Jill de Vreng
BitterBallenBorrel Jill de Vreng

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...