Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 13 december 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

 

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Amsterdam december 2018

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing TEAMBUILDING
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch The Health Challenge
20.00 uur Natafelen

– Madame Fou Folie, een mysterieuze beleving vol waanzin en vermaak –

 

Madame Fou Folie

Madame Fou Folie de waan-zegster zorgt voor een mysterieuze, absurdistische interactieve beleving. Ze beantwoord al jouw vragen.Heb jij een prangende vraag, die je graag met luchtigheid en vermaak beantwoord wilt hebben? Super, Madame Fou Folie beantwoord ze graag.

De Uitvlinderij vind speelse belevingen uit voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en teambuilding. Zoals act’s, energizers, dagvoorzitterschap, teambuildingactiviteiten en hostesses.

BitterBallenBorrel Madame Fou Folie  Pauline Schilder

 

TEAMBUILDING

Rob Wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

Rob is een motiverende spreker en spreekt over de volgende onderwerpen: creëren winnaarsmentaliteit, positief coachen, je gedachten zijn je krachten en teambuilding.

Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam. Daarnaast was hij clubtrainer/coach van een tweetal hockeyclubs bij verschillende Europacups.

Ook is hij als mental coach in de sport werkzaam geweest bij o.a. twee BVO’s en bij het Nederlandse Rugbyteam onder 18. Daarnaast heeft hij bij de ijshockeybond bijgedragen aan de opleiding van trainers en coaches.

BitterBallenBorrel Rob wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

The Health Challenge

Wij maken mensen gezonder!

De founders van The Health Challenge zijn Mauris Opdam, Maartje Abrahams en Mauris Opdam. Zij werken samen met een breed scala aan trainers en coaches op het gebied van Body, Mind, Nutrition & Social.

Met alle drukte, hectiek, technologische groei en zittende beroepen vinden wij het belangrijk dat mensen zo fit en blij mogelijk in het leven staan.

The Health Challenge streeft naar een samenleving, waarin werknemers bewuster omgaan met hun lichamelijke en geestelijke gezondheid en met elkaar.

BitterBallenBorrel The health challenge fits your business

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Natafelen beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes
Unelma Beck
BitterBallenBorrel Synergio Dinnerdating Unelma Beck
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Jill de Vreng
BitterBallenBorrel Jill de Vreng

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...