Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam

Datum: donderdag 11 juli 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Café Grolsch Pub, Arena Boulevard 77 , 1101 DL Amsterdam

 

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen.

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel Amsterdam wordt de mogelijkheid geboden om gezellig na te tafelen bij Boulevard Fourteen, m.a.w. lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten! Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het natafelen, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

BitterBallenBorrel Amsterdam natafelen Grolsch boulevard fourteen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Amsterdam is netwerken zonder verplichtingen. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

beUnited BitterBallenBorrel is de grootste netwerkorganisatie van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Inge Holzmann
BitterBallenBorrel Amsterdam Vermaat Groep Inge Holzmann
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep
Marga Berlinski
BitterBallenBorrel t Gooi institute of OM
Igor Wortel

BitterBallenBorrel Phalanxes

 

————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Café Grolsch Pub
Arena Boulevard 77
1101 DL, Amsterdam

De Grolsch Pub, locatiepartner van BitterBallenBorrel Amsterdam, is voorafgaand aan elke voetbalwedstrijd en groot evenement in de Amsterdam ArenA geopend.

De Grolsch Pub bevindt zich midden op de ArenA Boulevard en is bekend bij heel voetbal minnend Nederland. Deze oer Hollandse Pub is gelegen nabij treinstation Bijlmer ArenA en diverse parkeergelegenheden.

Heeft u iets te vieren? Voor een feest of borrel is de Grolsch Pub exclusief af te huren. Onze locatie is geschikt als feestlocatie en trouwlocatie. Vraag naar de mogelijkheden!

BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep

Kaart wordt geladen...