Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 08 augustus 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam augustus 2019

 

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorrel Amsterdam

 PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Social Media Smarketing
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch: Casa-Carina
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

 Social Media Smarketing

Voor veel managers en directeur komen de Social Media- ontwikkelingen als een sneltrein voorbij razen. Door drukte blijven een goede strategie- en effectieve gezamenlijke aanpak tussen Sales en Marketing (Smarketing) vaak liggen.

Tijdens deze lezing ontdekken de deelnemers hoe Social Media Smarketing nu echt werkt en hoe je langs de lijnen van Growth Hacking als Sales- en Marketing dit (gezamenlijk) Smarketingwise aanpakt. Met een sterk format voor meer inzicht en draagkracht binnen je eigen organisatie, waardoor je makkelijker en sneller doelstellingen kunt behalen, met minder kosten.

BitterBallenBorrel Branding Experience Mike Stern

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch: Casa-Carina

Droomt u van uw eigen tweede woning aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje? Weet u dat er veel valkuilen en andere regels heersen? Casa-Carina adviseert geheel onafhankelijk, ontzorgt en ondersteunt u met alle kwesties tijdens het aankoopproces om zodoende de vele valkuilen en ‘het gedoe’ te omzeilen, voor de scherpst mogelijke prijs!

BitterBallenBorrel Casa Carina Carina Braun

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het natafelen, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

beunited diner natafelen bij  novotel amsterdam city

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Amsterdam is netwerken zonder verplichtingen, zelfs het parkeren is gratis. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons te mailen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes

————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...