Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 12 september 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam september 2019

 

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

BitterBallenBorrel Amsterdam

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Disruption in the automotive world
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch; Jachthaven Vinkeveen / Short Stay Houses
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen

Disruption in the automotive world

De totale disruptie van de autowereld, met deze uitspraak start Luc Oud zijn presentatie bij de BitterBallenBorrels

Met 1 miljard omzet in Nederland en recent nog  500 Tesla ‘s  model 3 op kenteken gezet in de regio Eindhoven, laat Tesla zien dat de transitie naar elektrisch rijden een serieuze zaak is.

Luc , ad interim werkzaam voor Mennekes en al 9 jaar bezig in de laadinfra, geeft een volledig inzicht in de situatie van vandaag en de nabije toekomst met betrekking tot de uitbreiding van het laadpalen netwerk in Nederland.

In zijn presentatie trekt Luc de parallel tussen Ford (ten tijde van de industriële revolutie) en Tesla.

 

BitterBallenBorrel Mennekes Luc oud

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Jachthaven Vinkeveen / Short Stay Houses

Helemaal in het groen gelegen, op een paar minuten van Amsterdam is Jachthaven Vinkeveen de unieke locatie aan het water waar ligplaatsen en tijdelijke verblijf (short, extended and long stay) wordt geboden voor de zakelijke markt. Een unieke combinatie met kunst is gemaakt, de inrichting van de serviced apartments zijn met levensgrote kunstpaarden tot kleurrijke mus sculpturen en die zorgen voor de beleving.

Ligplaatsen

De haven is volledig verbouwd en alle faciliteiten zijn vernieuwd en voldoen aan de wensen van de moderne watersporter. Met brede hardhouten zijsteigers en stroomaansluiting bij elke box. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig, parkeerplaats inclusief bij de ligplaats. De ligplaatsen zijn beschut gelegen en er is weinig golfslag. Dagelijkse veiligheidsronde en toezicht op de boten.

Serviced Apartments

Unieke appartementen gelegen direct aan het water, gemeubileerd en gedecoreerd met kunst. Volledig ingericht en voorzien van alle gemakken: televisie, internet, parkeerplaats, wekelijkse schoonmaak, bedlinnen en handdoeken. Op aanvraag beschikbaar wasserette en maaltijdservice.

Mochten deelnemers aan BitterBallenBorrel  serviced apartments (Short – Long en Extended stay) mogelijkheden en ligplaatsen zoeken, dan vertelt Kristien van Elteren daar met veel plezier er meer over.

BitterBallenBorrel Jachthaven Vinkeveen  Short Stay Houses Kristien van Elteren

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

beunited diner natafelen bij  novotel amsterdam city

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Amsterdam is netwerken zonder verplichtingen, zelfs het parkeren is gratis. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes

————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...