Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam Alles over waterstof H2

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Netwerken met ballen
17.45 uur Lezing Alles over Waterstof
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Wire Marketing
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

Alles over Waterstof

de (on)mogelijkheden van waterstof in de energietransitie

Wel al eens wat gehoord over waterstof, maar heb je er nog niet echt beeld bij? Wij, Erwin Geurts & Frank Mietes, geven een interactieve presentatie over de (on)mogelijkheden van waterstof in de praktijk.

 

In een interactieve presentatie word je meegenomen in de waterstof wereld. We laten je zien wat waterstof is. En geven we praktijkvoorbeelden van waar waterstof nu al voor wordt gebruikt en welke toekomstige toepassingen er allemaal mogelijk zijn.

Ook gaan we waterstof maken, laten we onze (miniatuur) waterstof auto tanken en een rondje rijden. En gaan we zelfs een eitje bakken op ons zelf ontwikkelde waterstof kooktoestel. (mits de de locatie het toestaat).

BitterBallenBorrel Alles over waterstof H2 Erwin Geurts Frank Mietes

 

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Wire Marketing

specialisten in social media marketing

Online Marketing is onmisbaar als bedrijf moet je online goed zichtbaar zijn anders loop je veel omzet mis. Aanwezig zijn op de juiste momenten dat je klant je nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat we je klant op een effectieve manier bereiken op het juiste moment en op de juiste manier.

Sinds 2016 is Wire Marketing actief met het adverteren op Social Media, sinds 2018 ook gespecialiseerd in Google Ads!

BitterBallenBorrel Wire Marketing Bas Grund

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

beunited diner natafelen bij  novotel amsterdam city

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Amsterdam is netwerken zonder verplichtingen, zelfs het parkeren is gratis. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jeroen van Gils
BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
Igor Wortel
BitterBallenBorrel Phalanxes

————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...