Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Amsterdam - Café Grolsch Pub

Datum: donderdag 12 maart 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Amsterdam (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Café Grolsch Pub, Arena Boulevard 77 , 1101 DL Amsterdam

BitterBallenBorrel Amsterdam concersational commerce

BitterBallenBorrel Amsterdam

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen.

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur interactieve lezing; Conversational Commerce (30 minuten)
19.30 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen

 

interactieve lezing; Conversational Commerce

Van massa marketing naar 1:1 cross channel personalisatie

Conversational Commerce is niet een doel op zich, maar een strategisch middel om je producten of diensten te verkopen in een digitale wereld. Klanten verwachten een ervaring die exact aansluit op hun behoefte en bovenal NU moet worden vervuld. Grote platformen bieden dit, maar hoe kun jij, als MKB bedrijf, nu nog winnen in die digitale wereld?

De behoeften van jouw (potentiële) klanten ontstaan overal en conversational commerce biedt de mogelijkheid om hier direct op in te springen. Conversational betekent wel dat de klant verwacht dat deze hyper persoonlijk en relevant is en een consistente beleving vormt over àlle kanalen heen. Website, winkel, chat, voice,… Alleen op deze wijze kan je je onderscheiden èn meegaan in de continue digitalisering.

Ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe omzetstromen om de conversies vergroten. Jeffrey Van der Eijk (GeniusDigital) zal laten zien hoe je als MKB bedrijf in een digitale wereld kunt winnen met conversational commerce en 1:1 cross channel personalisatie.

BitterBallenBorrel GeniusMinds Jeffrey Van der Eijk

Interactief:

Marco van Damme (TalentSwot) Wist je ook dat je met Conversational technologie ook hele specifieke Solutions kunt maken. TalentSwot is specialist op Linguïstische analyse. Met deze techniek richt TalentSwot zich specifiek op Recruitment en interne personeel tevredenheid onderzoeken. Middels analyse van de Chatdata wordt er een persoonlijkheidsprofiel gegenereerd op basis van de BIG Five. De uitkomsten zijn on-the-fly beschikbaar!

BitterBallenBorrel Talentswot Marco van Damme

Free Demo

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Amsterdam is netwerken zonder verplichtingen. Toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via amsterdam@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

beUnited BitterBallenBorrel is de grootste netwerkorganisatie van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Amsterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Inge Holzmann
BitterBallenBorrel Amsterdam Vermaat Groep Inge Holzmann
Wim van Renswouw
BitterBallenBorrel WiRe connecting management
BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep
Marga Berlinski
BitterBallenBorrel t Gooi institute of OM
Igor Wortel

BitterBallenBorrel Phalanxes

 

————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Café Grolsch Pub
Arena Boulevard 77
1101 DL, Amsterdam

De Grolsch Pub, locatiepartner van BitterBallenBorrel Amsterdam, is voorafgaand aan elke voetbalwedstrijd en groot evenement in de Amsterdam ArenA geopend.

De Grolsch Pub bevindt zich midden op de ArenA Boulevard en is bekend bij heel voetbal minnend Nederland. Deze oer Hollandse Pub is gelegen nabij treinstation Bijlmer ArenA en diverse parkeergelegenheden.

Heeft u iets te vieren? Voor een feest of borrel is de Grolsch Pub exclusief af te huren. Onze locatie is geschikt als feestlocatie en trouwlocatie. Vraag naar de mogelijkheden!

BitterBallenBorrel Amsterdam Grolsch Pub Boulevard Fourteen Vermaat groep

Kaart wordt geladen...