Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem - The Workstation

Datum: donderdag 25 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marielle Cobussen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: The Workstation, Gele Rijders Plein 36 , 6811AR Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, bij The Workstation het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Arnhem pancras pouw

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur Global Innovation in een Arnhems Familiebedrijf
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur  Samen bewust sterk
20.00 uur Afsluiting

 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

BitterBallenBorrel Arnhem 01-2018

 

Global Innovation

In een Arnhems Familiebedrijf

Anke Pollmann is samen met haar man Nick eigenaar van het familiebedrijf Pollmann sinds 1890. Hun winkel in de 7straatjes in Arnhem, samen met hun webwinkel Servies.nl hebben in 2016 een grote verandering doorgemaakt.

In december werd dit beloond door de toekenning van de Global Innovation Award voor Nederland. In maart dingen zij mee naar de Global Awards in Chicago.

Anke licht toe welke keuzes er werden gemaakt, waarom en wat het opleverde. Dat is veel meer dan alleen de GIA award.

 

BitterBallenBorrel Anke Pollman Arnhem

 

Verloting “HET BEDRIJF”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem/Velp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Jan Achterkamp

Samen bewust sterk

Een veilige werkomgeving voor u en uw personeel is niet alleen wenselijk, maar ook menselijk. Veiligheid is mensenwerk. Weet u wat te doen bij een incident of calamiteit binnen uw bedrijf? Weet u wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn voor uw bedrijf en uw personeel?

Jan Achterkamp weet raad en ondersteunt u met praktische adviezen, en wil de veiligheid waarborgen voor mens, dier en milieu. Waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeftes binnen uw organisatie. Jan Achterkamp biedt opleiding, training en advies in zijn specialisaties. Door zijn jarenlange praktijkervaring en de praktische insteek, kan hij de hoogste kwaliteit bieden.

BitterBallenBorrel Jan Achterkamp Samen bewust sterk

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via arnhem@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Pierre Kegels
Marielle Cobussen
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels BBitterBallenBorrel Arnhem - Grand Café Aan de Beek - Nederlands Watermuseum Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Locatie

The Workstation
Gele Rijders Plein 36
6811AR, Arnhem

The Workstation is een ontbijt-, lunch- en werkcafé aan het Gele Rijdersplein in hartje Arnhem. Kom ontbijten, lunchen, koffie drinken met wat lekkers erbij, werken, vergaderen en borrelen.

The Workstation stimuleert graag lokale en kleine ondernemers. Zo serveren we brood van Het Arnhems Bakkertje, schenken we koffie van Straat Magellaan en hebben we kaas van ’t Zuivelhoekje Kaas en Wijn.

The Workstation is op werkdagen geopend van 8 uur tot 19 uur. In het weekend kun je terecht van 11 tot 18 uur.

– Flexwerken
– Vergaderen
– Lunchen
– Borrelen
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels

Kaart wordt geladen...