Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem - The Workstation

Datum: donderdag 31 januari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Marielle Cobussen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: The Workstation, Gele Rijders Plein 36 , 6811AR Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem 01-2019

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft, bij The Workstation het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

BitterBallenBorrel Arnhem - velp pancras pouwBij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus…Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing #btb4tw – be the best for the world.
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch door Mr. Arie de Groot
20.00 uur Afsluiting

 

#btb4tw

be the best for the world.

Be the best for the world, not the best in the world. Onze cultuur vraagt om te excelleren, de beste van de klas krijgt een pluim, de eerste van de wedstrijd krijgt een medaille en je ziet het in organisaties bij promoties en salarisverhogingen. Ego-gerelateerd in plaats van eco-gerelateerd. De beste zijn en het hardste roepen. En dat dat ten koste gaat van anderen of betere oplossingen (oplossingen die van mensen komen die niet zo hard willen of durven te roepen) dat doet er niet toe.

Terwijl het volgens mij niet gaat of jij het beste bent an zich, maar of jij goed acteert in de context en in de keten. Breng jij het beste in de situatie, in de omgeving , zodat het ook goed is voor anderen? En sterker nog dat het goed is voor de volgende generaties en de wereld.

Daarover ben ik, Jolanda Berkhof, een boek aan het schrijven en heb ik inmiddels vele mensen met mooie inspirerende verhalen mogen interviewen. Al die verhalen worden samengevoegd in het boek #btb4tw.

Met deze lezing hoop ik je te kunnen inspireren om naar je eigen werkzaamheden en business te kijken en daar waar het kan en nodig is veranderingen aan te brengen die ten goede komen aan mens, maatschappij en milieu. Want het zit hem in kleine dingen heb ik geleerd van de mooie verhalen, micro-economisch is er al zoveel te behalen waardoor we vriendelijker met elkaar, de maatschappij en het milieu omgaan.

BitterBallenBorrel #btb4tw COOS Jolanda Berkhof

 

 

HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem/Velp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch door Mr. Arie de Groot

‘ik maak ondernemers financieel en operationeel succesvoller’

BitterBallenBorrel Arie de Groot Claassen,Moolenbeek&Partners

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Pierre Kegels
Marielle Cobussen
Marcel Kasteleijn
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels BBitterBallenBorrel Arnhem - Grand Café Aan de Beek - Nederlands Watermuseum Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol

———————————————————————————————————————————————————-

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

The Workstation
Gele Rijders Plein 36
6811AR, Arnhem

The Workstation is een ontbijt-, lunch- en werkcafé aan het Gele Rijdersplein in hartje Arnhem. Kom ontbijten, lunchen, koffie drinken met wat lekkers erbij, werken, vergaderen en borrelen.

The Workstation stimuleert graag lokale en kleine ondernemers. Zo serveren we brood van Het Arnhems Bakkertje, schenken we koffie van Straat Magellaan en hebben we kaas van ’t Zuivelhoekje Kaas en Wijn.

The Workstation is op werkdagen geopend van 8 uur tot 19 uur. In het weekend kun je terecht van 11 tot 18 uur.

– Flexwerken
– Vergaderen
– Lunchen
– Borrelen
BitterBallenBorrel The Workstation Arnhem Pierre Kegels

Kaart wordt geladen...