Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Arnhem – Building Meaningful Connections

Datum: donderdag 24 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Arnhem (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem

BitterBallenBorrel Toon Hermans huis Arnhem de ondernemer als vrijwilliger

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Facility Point Arnhem, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en/of doel van het deelnemen aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA donderdag 24 september as

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 NetwerkenBitterBallenBorrel powered by beUnited
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 Toon Hermans Huis Arnhem
18.15 19.00 Netwerken
19.10 19.20 Pitch Ben Kamps
19.20 19.30 Tafelwissel + drank halen
19.30 10.40 Verloting + Pitch Toon van Tilburg
19.30 20.00 Netwerken

 

Toon Hermans Huis Arnhem

‘De ondernemer als vrijwilliger’

Toon Hermans Huis Arnhem wil een bijdrage leveren aan de fysieke en psychische gezondheid en de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en stelt zich tot doel mensen te helpen bij het omgaan met deze crisis en richt zich daarbij vooral op de psychische en sociale aspecten ervan. Zij leveren geen professionele zorg, maar begeleiding bij het verwerken van de ziekte, het leren leven met eventuele beperkingen en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Het Toon Hermans Huis Arnhem is op zoek naar Ondernemers die hun werk structureel willen steunen, Saskia Plantinga zal de deelnemers aan BitterBallenBorrel Arnhem vertellen wat Het toon Hemans huis is, hoe ze werken, wie en welke hulp ze nodig hebben en wat een ondernemer er voor terug krijgt.

BitterBallenBorrel Toon Hermans huis Arnhem Saskia Plantinga

 

VERLOTING “PITCH HET BEDRIJF”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

Pitch Ben Kamps

Building meaningful connections

BitterBallenBorrel pitch Ben Kamps Building meaningful connections

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol! Reserveren kan enkel op de website of via arnhem@bitterballenborrel.nl

 

Pitch Toon van Tilburg

BitterBallenBorrel Arnhem Toon van Tilburg Finadrome

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Arnhem bij Facility Point Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eli te Winkel
Aart Pastoor
Lizanne Jakobs
Larysa van Hunen
Esther Sanders
BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel BitterBallenBorrel Arnhem PPCI Aart Pastoor
BitterBallenBorrel brilliant work Lizanne Jakobs
BitterBallenBorrel Amulet 8 Coaching & Counseling Larysa van Hunen-Demyanova
BitterBallenBorrel Esther Sanders verliesbegeleiding

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Facility Point Arnhem
Meander 251
6825 MC , Arnhem

Bij Facility Point Arnhem vind je jouw kantooroplossing, het business center is gebouwd in 2000 en specifiek ontworpen als business center en daardoor optimaal geschikt voor deze functie. Of het nu gaat over kantoorruimte voor 1 of 20 personen, of alleen een adres, met of zonder telefoon-beantwoording of een uur vergaderen of een trainingsruimte voor 3 dagen.

De diensten van Facility Point Arnhem zijn er op gericht om jou het werken makkelijk te maken.Vanzelfsprekend is de kantooromgeving goed ingericht en zijn de diensten goed georganiseerd. En wat een werkplek pas echt aantrekkelijk maakt is de menselijke factor. Het team van Facility Point Arnhem heeft een jarenlange ervaring die zij graag inzetten om ook jou van dienst te zijn.

Het Grand Café van Facility Point Arnhem is het warme hart van het business center. Van zakelijke lunch(es) tot bijeenkomsten van 200 personen, op kantoor of op locatie, Facility Point Arnhem heeft altijd een passende oplossing voor uw catering vraag.

BitterBallenBorrel Facility point Arnhem

 

Kaart onbeschikbaar