Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 05 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur “Zakelijk Uitblinken” – Anita Meeuwsen
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf
19.20 uur Presentatie DIA Licht, Geluid & Beeld – Willem Everts
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Start natafelen – beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

“Zakelijk Uitblinken” 

 Ben jij bereid om alles te doen wat nodig is om te creëren wat je wilt?

Zakelijk Uitblinken’ staat geheel in het teken van excelleren. Excelleren met je bedrijf en excelleren in je persoonlijke leven. Laat je meenemen in deze verrassende lezing over datgene wat in de weg staat tussen jou en je succes.

Alvast een tipje van de sluier. Je hebt het volgende nodig:

  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Succesvolle mindset

Kom tot de kern van waarom je staat waar je nu staat. Ontdek wat ervoor nodig is om daar te komen waar je wilt komen. Ga mogelijkheden zien die je tot nu toe nog niet zag.

Heb jij grootse dromen? Wil jij meer of ander resultaat met jouw bedrijf? Minder stress? Krachtige relaties? Goede balans tussen werk en privé? Kom dan naar deze interactieve lezing over het zijn wie je moet zijn, zodat je kunt doen wat nodig is om te krijgen wat je wilt.

Anita Meeuwsen is executive coach voor Vrouwen naar de Top en meester in het creëren van resultaat. Nieuwsgierig? Lees alvast meer over haar op haar website 

“Wanneer jij transformeert, transformeert de wereld om je heen mee”

 BitterBallenBorrel Meester in Reseultaat Anita Meeuwsen

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

DIA Licht, Geluid & Beeld

Samen maken we er iets moois van.

Onder dit motto verkopen en verhuren we al vele jaren licht-, geluids- en beeldapparatuur voor elk evenement, feest of presentatie.

Of het nou gaat om een beursstand, bruiloft, houseparty, productpresentatie, personeelsavond of popfestival… Wij adviseren en werken samen met u graag projecten uit op een voor u zo optimaal mogelijke manier.

We leveren ruim 70 merken en beschikken over een grote showroom. We repareren alle merken apparatuur met garantie op reparatie van 3 maanden. We leveren licht, geluid, beeld en faciliteren diensten voor vele toepassingen.

BitterBallenBorrel DIA licht geluid & beeld willem everts

 

beUnited Diner Buffet

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het beUnited Dinerbuffet. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een buffet met verschillende voorgerechten, koude en warme hoofdgerechten en een gevarieerd dessertbuffet. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. inclusief een drankje.

Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.

beUnited Dinerbuffet BitterBallenBorrel Bonte Wever Assen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld

Erwin Tonkes

Sander van Nijen
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel GEMONDER samen succesvol Erwin Tonkes bitterballenborrel newz marketig & media

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...