Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 02 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Opening
– Netwerken met ballen
– Strategisch Netwerken – Theo Thomas
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf” Simone FM
20.00 uur Afsluiting

20.15 uur Start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Strategisch Netwerken – Theo Thomas

We netwerken ons suf. Veelal in een ruimte met veel anderen en veel koffie. Of een borrel. Dan is het een netwerkborrel. De meeste mensen op zo’n netwerkbijeenkomst zijn op zoek. Op zoek naar een klant, een opdracht, een baan…. of geluk. Want daar hangt het vaak van af. Van een beetje geluk. En als je dan uitrekent wat je al dat netwerken kost blijkt dat je vooral daarvoor loopt te netwerken. Om het netwerken terug te verdienen.

De Interactieve Sessie ‘Strategisch Netwerken’ gaat over netwerken met ballen. Over WAT te vertellen, tegen WIE en… WAAROM. En over goede hulpvragen bedenken én stellen. Een kleine 30 minuten vol met sprekende voorbeelden, handige tips en ludieke oefeningen.

Wel eens de weg kwijt tijdens het netwerken? Wil je graag vooruit met je onderneming? Op zoek naar ambassadeurs voor jouw product of dienst? Weten hoe je anderen in je netwerk beter kan helpen? Ervaren hoe je verbinden maakt en je netwerk vergroot? Kom dan naar deze unieke sessie en beleef het ‘Strategisch Netwerken’.

Theo Thomas is de bedenker van de methode ‘Strategie met ballen’ en een bevlogen netwerker.

BitterBallenBorrel strategisch netwerken theo thomas strategie met ballen

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

SIMONE FM

Simone FM sinds 1998 actief op de FM en tegenwoordig nog meer bereik met DAB+ met regionaal de focus op Noord- en oost Nederland. Meer dan 150.000 luisteraars per week. Doelgroep 20-55 jaar. 80, 90, 00´s Hits en Classics. Meer dan 90% naamsbekendheid, meedenken met de klant, de productie van goed doordachte professionele reclamespots.

Succesvol marketing inzetten in combinatie met bijvoorbeeld Facebook, banners op onze drukbezochte site. Een mooie radiocampagne d.m.v. een gratis product of dienst weg te geven, met finalespellen, SMS-acties, WhatsApp-acties, alles op maat en goed doordacht.

Het inzetten van de rode Engelse Dubbeldeksbus  op een evenement, open dag, beurs of opening. Live Radio op locatie, presentatie mogelijkheden met extern geluid, artiesten en een Complete Drive-Inn shows.

BitterBallenBorrel SimoneFM nick matien

 

 

beUnited Diner Buffet

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het beUnited Dinerbuffet. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een buffet met verschillende voorgerechten, koude en warme hoofdgerechten en een gevarieerd dessertbuffet. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. inclusief een drankje.

Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.

beUnited Dinerbuffet BitterBallenBorrel Bonte Wever Assen

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld

Erwin Tonkes

Sander van Nijen
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel GEMONDER samen succesvol Erwin Tonkes bitterballenborrel newz marketig & media

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...