Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 07 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Workshops Flex drums
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” VIPS TV 
20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Workshops Flex drums – RITMEXPRESS   

Ancel Klooster kennen we als de drummer van Klatwerk 3, het pianojazztrio waarin hij samenspeelt met Boelo Klat (piano) en Ruud Vley (bas). Klooster gaf twintig jaar les op verschillende muziekscholen gewerkt (Kampen, Veendam en Groningen) en aan muziekscholen in Duitsland en werkt nu als docent Muziek op zijn oude middelbare school in Winschoten. Ancel heeft hij naast de reguliere lessen altijd veel djembee-workshops verzorgd.

RITMEXPRESS – Bedrijfsleven : Ritme in Bedrijf. 

RitmeXpress is de naam van het bedrijf waarin hij deze percussie-activiteiten, gericht op bedrijven en organisaties, heeft ondergebracht. Ook worden er in het het bedrijfsleven (en overheid) regelmatig teambuildingsessies verzorgd, bijvoorbeeld voor het UMCG, de Rijksuniversiteit en de gemeenteraad. Als drummer speeld Ancel op grote bedrijfsfeesten van oa. Esso, KLM, Schiphol en Ford Nederland. Recenter vinden steeds meer teams de weg naar RitmeXpress, zoals Buurtzorg en Accare.

Ancel gaat bij BitterBallenBorrel een korte Workshop Flex Drums verzorgen van ca 20 minuten, uiteraard komt hij graag met de Flex Drums langs bij je bedrijf, school of organisatie.

 ancelklooster@aol.nl – 06 11 320 468 – www.ritmexpress.com

BitterBallenBorrel Workshops Flex drums RITMEXPRESS ancel klooster

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

VIPS TV

VIPS TV is een online mediaplatform dat in september 2012 is opgericht door Brian op de Dijk en sinds 2015 officieel ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

VIPS TV maakt reportages, programma’s en vlogs, doet fotoshoots en produceert bedrijfs- en promotievideo’s, videoclips en bioscoopfilms. VIPS TV werkt veel met BN’ers (Frans Bauer, André van Duin o.a.) en houdt showbizz, muziek en medialiefhebbers op de hoogte, maar laat ook de klant zich VIP voelen door in de spotlights te staan, aan het woord te laten voor de camera en uiteraard aan de wensen van de opdracht te voldoen.

Bij VIPS TV kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bedrijfspromotiefilm of het vast laten leggen van uw evenement (zoals opening of jubileum). Er is veel mogelijk op multimediagebied, op de Bitterballenborrel komen we graag met u in contact.

 

BitterBallenBorrel Vips TV Brian op de Dijk

 

beUnited Diner Buffet

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het beUnited Dinerbuffet. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een buffet met verschillende voorgerechten, koude en warme hoofdgerechten en een gevarieerd dessertbuffet. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. inclusief een drankje.

Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.

beUnited Dinerbuffet BitterBallenBorrel Bonte Wever Assen

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd door en in samenwerking met:

 

Anita ter Veld

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Erwin Tonkes

BitterBallenBorrel GEMONDER samen succesvol Erwin Tonkes

Jack Wieringa

bitterballenborrel newz marketig & media

Sylvia ter Wal

BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal

Willem Everts

BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...