Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 01 maart 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Nieuwe privacyregels (AVG) – Paul Suk 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur TT Festival – Sander ten Bosch
20.00 uur Afsluiting
20:15 Natafelen tijdens beUnited Diner 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De invoering van de nieuwe privacyregels

De meeste ondernemers zullen wellicht al weten dat vanaf 25 mei 2018 de nieuwe privacyregels van toepassing zijn. De Autoriteit Persoonsgegevens gaat vanaf dat moment handhaven.

Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer en hebben het gevoel dat ze ‘niets meer mogen’ door de nieuwe privacyregels. Gelukkig is dat prima op te lossen.

Privacyjurist en advocaat Paul Suk legt je uit hoe je een begin kunt maken met de implementatie van de nieuwe privacyregels in jouw onderneming en hoe je uiteindelijk AVG-proof wordt.

BitterBallenBorrel Assen rein advocaten & adviseur Paul Suk

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

TT Festival

De organisatie van het TT Festival ligt in handen van een projectgroep waarvoor Sander ten Bosch verantwoordelijk is. De projectgroep is een publiek private samenwerking en wordt door hem als projectleider aangestuurd. Dit is een regierol gericht op het bij elkaar brengen van wensen en belangen, het creëren van kansen en het slagvaardig oplossen. Inmiddels hebben we met de projectgroep drie succesvolle edities mogen organiseren.

Het programma is verdeeld over vier dagen en ca 9 verschillende muziekpodia en pleinen door het centrum van Assen. De verschillende ondernemers hebben een eigen rol in de organisatie van het programma op de verschillende pleinen waarbij de kracht ligt in het behouden van een gezamenlijke uitstraling van het TT Festival. Belangrijk onderdeel van zijn rol is de verbinding naar het bestuur en veiligheidsdiensten om vertrouwen bij deze partijen op te bouwen op het gebied van publieksveiligheid.

Daarnaast is hij samen met de Coördinator TT Festival Tamara Boor verantwoordelijk voor verschillenden taken zoals sponsoring, inkoop facilitair, beveiliging, attracties, marketing, communicatie en  de organisatie voor aanvullend attracties in de straten en de productie van het motorvermaak tijdens het TT Festival.

BitterBallenBorrel Assen TT festival assen Sander ten Bosch

 

beUnited Diner

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner À la carte restaurant Dapper Bonte Wever

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt door BitterBallenBorrel georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld Willem Everts Jack Wieringa
 Sylvia ter Wal
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...