Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 02 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

 

BitterBallenBorrel Assen mei 2019 inkijk organisatie kamp westerbork

 

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Organisatie Kamp Westerbork
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstilist
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Organisatie Kamp Westerbork

José Martin is zich aan het voorbereiden voor de evenementen die te maken hebben met de bezetting, bevrijding en dodenherdenking van 2019. Dit jaar is het 80 jaar geleden dat het Vluchtelingenkamp Westerbork werd gebouwd, om de gevluchte Joden uit Duitsland en Polen op te vangen die hier hulp zochten.

Samen met heel veel vrijwilligers runt dit bedrijf een levend archief over vluchten, oorlog, herinneren en educatie. Het vraagt veel om dit als bedrijf te runnen maar als stichting te blijven beschouwen.

Tijdens de Bitterballenborrel van 2 mei gaat José ons een inkijkje geven achter de schermen van deze hele bijzondere organisatie.

 

BitterBallenBorrel Herinneringscentrum kamp westerbork José Martin

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstilist

De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstylist  is een HR dienstverlener, die samen met diverse G-experts, werkgevers en werkenden ondersteunt bij het geven en nemen van eigen verantwoordelijkheid voor werk & inzetbaarheid.

De Loopbaanwinkel – Mobiliteitsstylist geeft handen en voeten aan het grote thema “duurzame inzetbaarheid” en biedt creatieve en duurzame HR oplossingen voor organisaties. Daarnaast bieden we Noorderlingen een platform “bewuste noorderlingen” waar we 2-wekelijks kennis en info delen op basis van de 6G’s, goed.gaaf.geluk.gezond.groei.geld!

Anneke Hemmen  laat je kennismaken met de 6G’s en wat zij kunnen betekenen voor jou eigen inzetbaarheid en ontwikkeling.

 

BitterBallenBorrel De Loopbaanwinkel Anneke Hemmen mobiliteitsstylist

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen.

Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel natafelen beunited diner dapper lunch diner drinks

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld
Willem Everts
Jack Wieringa
Sylvia ter Wal
Miranda Drenth
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal BitterBallenBorrel Miranda Drenth fotografie

 

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...