Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 05 september 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

BitterBallenBorrel Assen september 2019

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf ! (ca 20 min.)
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Daniëlle Boers – Authenticiteit coach – (ca 05 min.)
20.00 uur Afsluiting
20:15 uur Natafelen 

– muzikale omlijsting door René Lulofs –

Inmiddels 20 jaar beroepsmuzikant, met een zeer breed repertoire en daardoor ook breed inzetbaar.

Of het nu gaat om achtergrondmuziek( zoals recepties, restaurants/hotels,  presentaties, huldigingen of simpelweg een ‘bedrijfsborrel’) , of lekkere dansmuziek (óók stijldansen) op een gezellige feest: René vult het professioneel  voor u in met zeer uiteenlopende stijlen, wat kan variëren van easylistening tot rockklassiekers, van Nederlandstalig (óók Nederpop) tot …… Vul maar in.

René begeleid zich op keyboard en gitaar. Zowel akoestisch als electrische gitaar, uiteraard allemaal hoogwaardige spullen en een uitstekende geluidsinstallatie.

BitterBallenBorrel Rene Lulofs beroepsmuzikant

 

De 7 bouwstenen van een snel groeiend bedrijf !

groeien is een vak, en een vak kan je leren

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.

– Moetje als ondernemer willen groeien?
– Welke groeimethodieken hebben zich in de praktijk echt bewezen?
– Uit welke 7 bouwstenen is elk snel groeiend bedrijf opgebouwd?
– Wat kan jij als ondernemer doen in de praktijk om (sneller) te groeien?

Bastiaan van den Noort helpt vanuit Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Bastiaan heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

BitterBallenBorrel Impact masters Bastiaan van den Noort

 

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Daniëlle Boers – Authenticiteit coach –

Coach voor analytische perfectionisten die van nature avonturier zijn

Dit type mens gaat niet snel naar een coach, 80% van mijn klanten zijn n.l. mannen. Zij zijn gewent zelf problemen op te lossen, hebben veel succes met name in hun zakelijk leven gehad, maar lopen emotioneel vast, wat tot dusver onontgonnen gebied was. Ik heb een methode ontwikkeld die analytisch in kaart brengt waar de kracht ligt, en waar blokkades door zijn ontstaan, daar werken we aan.  Omdat ieder mens uniek is, is dit maatwerk. Ook werk ik regelmatig op de mooiste locaties in de natuur.  Het eindresultaat is authenticiteit, de vrijheid te zijn wie je van nature echt bent met een stevige fundering van zelfvertrouwen en met het gevoel en verstand in balans.

Tijdens de presentatie vertelt Daniëlle Boers o.a. waarom in onze maatschappij authenticiteit lastig te ontwikkelen is. Dus geef ik inzichten om je meer bewust te maken van het effect van de systemen om ons heen en wat het je oplevert als je dat leert te filteren.

BitterBallenBorrel Danielle Boers authenticiteitscoach

 

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper.

Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner À la carte restaurant Dapper Bonte Wever

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt door BitterBallenBorrel georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld Willem Everts Jack Wieringa
 Sylvia ter Wal
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal

 

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...