Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: dinsdag 03 december 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

BtterBallenBorrel Assen Fosielvrije weken

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Fossielvrije Weken 2020

19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Nonverbaaltje
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Fossielvrije Weken 2020

bewondernemen in de energietransitie

Tijdens de Klimaattop-Noord op 31 oktober in Groningen zijn de Fossielvrije Weken gelanceerd, een duurzaam cultureel evenement waar iedereen in Noord-Nederland aan mee kan doen op alle denkbare manieren. Het is een opvolging van de Elfwegentocht in 2018, toen reden tienduizenden Friezen twee weken lang fossielvrij.

Wat in 2018 al een groot succes was willen we in 2020 nog groter, duurzamer en ludieker aanpakken. Twee weken lang trekt een karavaan van fossielvrije voertuigen 24/7 door Noord-Nederland, waarbij verschillende duurzame initiatieven in de schijnwerpers worden gezet.

Een uitgelezen mogelijkheid om je te profileren en je duurzaamheidsambities kracht bij te zetten. Met elkaar maken we er een creatief, duurzaam en ludiek evenement van dat op een leuke manier bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen, en laten we zien dat we in het noorden koplopers zijn.

bewondernemen in de energietransitie

Fossielvrije Weken is een samenwerking van Slim en Groen Onderweg, Stichting Freonen van Fossylfrei Fryslân, VNO-NCW, NDC mediagroep, Urgenda en de drie noordelijke energiecommissarissen: Hotze Hofstra (Groningen), Femke Adriaens (Drenthe) en Bouwe de Boer (Friesland).

Jij doet toch ook mee?

BtterBallenBorrel Assen Fosielvrije weken

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Nonverbaaltje

leert hoe je lichaamstaal kunt ontleden.

Wanneer je begint met zwemmen, leer je de basis bewegingen om met je hoofd boven water te blijven. Zodra je wedstrijden gaat zwemmen leer je de techniek om, zo snel mogelijk door het water heen, de overkant te bereiken.

Zo is het ook met onze kennis van lichaamstaal. Van jongs af aan hebben we een non-verbale basistaal geleerd. Als ik van mijn partner, mijn collega of tijdens onderhandelingen wil weten wat de ander voelt, denkt of wil gaan doen, dan kan ik de techniek van lichaamstaal verder ontwikkelen.

In de pitch geef ik een kijkje in deze taal en laat ik een aantal onbewuste reacties zien die in elk gesprek waarneembaar zijn.

Nonverbaaltje, voor als je meer wilt weten over lichaamstaal!

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner À la carte restaurant Dapper Bonte Wever

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld
Willem Everts
Sylvia ter Wal
Miranda Drenth
BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal BitterBallenBorrel Miranda Drenth fotografie

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...