Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 06 februari 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

BitterBallenBorrel Assen Volg je eigen weg Irene van Gent

 

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Volg je eigen weg! (20 min.)

19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch drs. Eelste (5 min.)
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

Muzikale omlijsting door René Lulofs

 

Volg je eigen weg!

Irene van Gent – Storyteller

Volg jij echt je eigen weg? Doe jij wat goed voelt voor jou in het tempo dat het beste bij je past?

Als ondernemer heb je de vrijheid om je dagen in te vullen zoals je wilt, met mensen te werken die bij je passen en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je kunt er voor kiezen je niet te laten leiden door de buitenwereld en je eigen weg bepalen. Toch heb je ook te maken met de wereld om je heen om je bedrijf te runnen en je mensen een fijne werkomgeving te bieden.

Hoe vind je de balans tussen je eigen weg en dat wat er van je gevraagd wordt?  In een interactieve sessie ervaar jij wat jouw ideaal is en hoe dichtbij je daarbij bent.

Irene van Gent

Irene van Gent is schrijver, inspirator en verbinder. Ze werkt momenteel aan haar derde boek en geeft inspiratiesessies aan bedrijven zodat ze meer uit de natuurlijke kracht van hun mensen kunnen halen. Hierdoor vinden bedrijven en individuen een betere balans, doordat mensen efficiënter werken en daardoor meer rust en eenvoud ervaren.

 

 BitterBallenBorrel Volg je eigen weg Irene van Gent Storyteller

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch drs. Eelste

Genderfilosoof

BitterBallenBorrel drs Eelste genderfilosoof

 

Muzikale omlijsting door René Lulofs.

Inmiddels 20 jaar beroepsmuzikant.

 

BitterBallenBorrel Rene Lulofs beroepsmuzikant

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 16,50 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner À la carte restaurant Dapper Bonte Wever

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of via assen@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Richard Lunenborg
Willem Everts
Rogier Werkhoven
Sylvia ter Wal
Miranda Drenth
bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal BitterBallenBorrel Miranda Drenth fotografie

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij het beUnited Netwerk en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informer
en en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...