Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: woensdag 31 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

 

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Programma BitterBallenBorrel Assen de Bonte Wever Assen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Bullseye met ballen!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Danceonled
20.00 uur Afsluiting
20:15 Natafelen tijdens beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorrel Assen nieuwjaarsborrel

 

Bullseye met ballen!

Paul Engelbertink, Marketing Manager Bauhaus Dutch Open Darts houdt een korte lezing over  “de raakvlakken tussen de Bauhaus Dutch Open Darts toernooi en het van opbouwen van een onderneming”.

Van 2 t/m 4 februari 2018 is Assen opnieuw het decor van het grootse BDO/WDF dartstoernooi ter wereld: De Dutch Open Darts 2018.Er zullen duizenden darters en dartfans aanwezig zijn tijdens dit spektakel.

De darters zullen op 150 dartsbanen duizenden wedstrijden spelen, topwedstrijden op de tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer.

De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!

BitterBallenBorrel Bauhaus Dutch Open Darts Paul Engelbertink,

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Danceonled

Danceonled is een dynamisch en graag geziene leverancier van diverse verhuur producten. In 2018 gaan ze zich bezig houden met “Ontzorgen” het samenstellen, begeleiden en het organiseren van thema events, openingen, in de breedste zin van het woord en hierbij staat service en kwaliteit voorop . Uw ideeën nemen wij erg serieus maar als u dat wenst dragen wij ook zelf frisse, vernieuwende ideeën aan. Op die manier wordt het totale concept van uw themafeest volledig op maat gemaakt.

Danceonled is een leverancier van verlichte dansvloeren, led meubilair en sterk in het samenstellen en organiseren van thema feesten aan de zakelijke en privé markt. Ontwerpen en bouwen van exclusieve en nieuwe verhuur items zoals DJ Booths etc is 1 van onze diensten.

BitterBallenBorrel Danceonled Henk Jan Harten

 

beUnited Diner Buffet

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het beUnited Dinerbuffet. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een buffet met verschillende voorgerechten, koude en warme hoofdgerechten en een gevarieerd dessertbuffet. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. inclusief een drankje.

Vanwege het informele karakter is het uiteraard mogelijk om je partner mee te nemen.

beUnited Dinerbuffet BitterBallenBorrel Bonte Wever Assen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd door en in samenwerking met:

Anita ter Veld

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Jack Wieringa

bitterballenborrel newz marketig & media

Sylvia ter Wal

BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal

Willem Everts

BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...