Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Assen - De Bonte Wever Assen

Datum: donderdag 09 januari 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Bonte Wever Assen, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

Fotografie                       Miranda Drenth Fotografie

BitterBallenBorrel Drents Ondernemerschap Cheers

 

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Ik Ben Drents Ondernemer

19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch British Pub Cheers
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Muzikale omlijsting door René Lulofs

 

Ik Ben Drents Ondernemer

Het midden- en kleinbedrijf is belangrijk voor onze economie. Ook jij maakt daar deel van uit. Wij willen jou als Drents ondernemer een extra steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap jij ook zit. Dat doen we in de vorm van bijeenkomsten, webinars, workshops, telefonische ondersteuning en vouchers.

Wie wij zijn? Wij zijn Ik ben Drents Ondernemer,  een initiatief van de provincie Drenthe in samenwerking met onder meer de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten, voor Drentse ondernemers met ambitie.

Ik Ben Drents Ondernemer in 2020

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Hoe kun jij een voucher inzetten om te groeien of jouw bedrijf verder te ontwikkelen? Waar investeer jij in? Wij investeren met je mee!

 

BitterBallenBorrel Ik ben drents ondernemer Léon van Nisselroy

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch British Pub Cheers

In Cheers is iedereen welkom en je voelt je er direct thuis door de ongedwongen sfeer.

Hier kom je samen met vrienden, collega’s en familie voor een hapje en een drankje en de regelmatig terugkerende evenementen zoals: Pubquiz, karaoke en DJ’s. Kijk op onze evenementenkalender voor alle feestelijkheden in Cheers.

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor bedrijfsborrels, verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en natuurlijk op bij de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)

 

BitterBallenBorrel Cheers Karin Vegter

 

Muzikale omlijsting door René Lulofs.

Inmiddels 20 jaar beroepsmuzikant.

Een zeer breed repertoire en daardoor ook breed inzetbaar. Of het nu gaat om achtergrondmuziek( zoals recepties, restaurants/hotels,  presentaties, huldigingen of simpelweg een ‘bedrijfsborrel’) , of lekkere dansmuziek (óók stijldansen) op een gezellige feest.

René vult het professioneel  voor u in met zeer uiteenlopende stijlen, wat kan variëren van easylistening tot rockklassiekers, van Nederlandstalig (óók Nederpop) tot …… Vul maar in. René begeleid zich op keyboard en gitaar. Zowel akoestisch als electrische gitaar.

Uiteraard allemaal hoogwaardige spullen en een uitstekende geluidsinstallatie.

BitterBallenBorrel Rene Lulofs beroepsmuzikant

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner À la carte restaurant Dapper Bonte Wever

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of via assen@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Richard Lunenborg
Willem Everts
Rogier Werkhoven
Sylvia ter Wal
Miranda Drenth
bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal BitterBallenBorrel Miranda Drenth fotografie

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij het beUnited Netwerk en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informer
en en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Bonte Wever Assen
Stadsbroek 17
9405 BK, Assen

De Bonte Wever Assen is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres.

Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak biedt De Bonte Wever Assen u alle gelegenheid voor een geslaagde bijeenkomst. Groot of klein.

Bovendien is het hotel en zalencentrum ideaal gelegen aan de A28, nabij het prachtige Asserbos en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Openbaar vervoersmogelijkheden vindt u voor de deur.

Comfortabel zakendoen

BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen

Kaart wordt geladen...