Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 27 juli 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Strategisch Netwerken – Theo Thomas
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie de opening | burn-out specialisten

20.00 uur Afsluiting

beUnited Diner – Wok me Home

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Strategisch Netwerken – Theo Thomas

We netwerken ons suf. Veelal in een ruimte met veel anderen en veel koffie. Of een borrel. Dan is het een netwerkborrel. De meeste mensen op zo’n netwerkbijeenkomst zijn op zoek. Op zoek naar een klant, een opdracht, een baan…. of geluk. Want daar hangt het vaak van af. Van een beetje geluk. En als je dan uitrekent wat je al dat netwerken kost blijkt dat je vooral daarvoor loopt te netwerken. Om het netwerken terug te verdienen.

De Interactieve Sessie ‘Strategisch Netwerken’ gaat over netwerken met ballen. Over WAT te vertellen, tegen WIE en… WAAROM. En over goede hulpvragen bedenken én stellen. Een kleine 30 minuten vol met sprekende voorbeelden, handige tips en ludieke oefeningen.

Wel eens de weg kwijt tijdens het netwerken? Wil je graag vooruit met je onderneming? Op zoek naar ambassadeurs voor jouw product of dienst? Weten hoe je anderen in je netwerk beter kan helpen? Ervaren hoe je verbinden maakt en je netwerk vergroot? Kom dan naar deze unieke sessie en beleef het ‘Strategisch Netwerken’.

Theo Thomas is de bedenker van de methode ‘Strategie met ballen’ en een bevlogen netwerker.

BitterBallenBorrel Strategisch Netwerken

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Burn-out als powerboost

Hoewel je niemand een burn-out toewenst, blijkt juist zo’n vervelende periode in je leven, de aanloop te zijn naar snelle groei in je persoonlijke ontwikkeling. Een burn-out is niet leuk, maar wel bijzonder leerzaam.

En nee, je bent geen slapjanus wanneer het jou treft. In tegendeel, juist de harde werkers, de gevleugelden en de doorzetters lopen risico ten onder te gaan aan overmatige stress. Weten om te gaan met stress is uiteraard ook van levensbelang voor je bedrijf. Hoe kleed je dat in?

Op 27 juli presenteert burn-out specialist Marina Schriek haar bedrijf  ‘de opening | burn-out specialisten’ dat succesvol ondersteuning biedt aan m.n. ondernemers en leidinggevenden met stressklachten. Marina is tevens auteur van de „Gefeliciteerd met” reeks met titels als: „Gefeliciteerd met je burn-out”, „Gefeliciteerd met je echtscheiding” en „Gefeliciteerd met je ontslag”.

BitterBallenBorrel de opening Marina Schriek

 

beUnited Diner – Wok me Home

beUnited Diner is gezellig (na)tafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten van de verse gerechten van Wok me Home

beUnited Diner start tijdens BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

BitterBallenBorrel wok me home beunited diner

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Breda e.o.

Grietje Braaksma

Enrico Damino Nico Hermans

Gertie Kepser

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 6 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix beUnited BitterBallenBorrel

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...