Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 28 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– NAC in de Eredivisie – Justin Goetzee 
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie Eleven06 Consulting

20.00 uur Afsluiting

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

NAC in de Eredivisie

Justin Goetzee is sinds mei 2013 in dienst bij De Parel van het Zuiden en vanaf september dat jaar benoemd tot Algemeen Directeur van NAC Breda.

Justin heeft hiervoor diverse management- en directiefuncties bekleed bij BVO’s zoals RKC Waalwijk en ADO Den Haag.

De presentatie van Justin Goetzee zal gaan over het beleidsplan van NAC wat in 2016 is vastgesteld.

Tijdens dit verhaal gaat hij o.a. in op de voortgang van het beleidsplan en het onderscheid tussen het spelen in de Jupiler League en de Eredivisie!

BitterBallenBorrel Breda NAC Justin Goetzee

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Eleven06 Consulting

Shiv Anand is originally from India and has a Master Degree in Management Information System (MIS). He has lived in over 6 countries throughout his life, but after visiting the Netherlands in 2010 he decided that he would make Eindhoven his new home, as well as, the city he would later start his consulting business in. Shiv is now the Founder of Eleven06 Consulting an IT Consulting firm based in Eindhoven, which helps Indian IT companies in acquiring IT projects and suitable partners within Europe and the US

Shiv’s ability is to solve & support client’s issues thru connecting them with India, to deliver strategy and implementation, from a business and Information Technology (ICT) view, to help them focus more on their core business.

BitterBallenborrel Breda eleven06 consulting

 

beUnited DinerbeUnited Diner bitterballenborrel Breda 28 september

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveer via events@grandtheatrebreda.nl of meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

– Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden bij Grand Theatre Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser  Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 6 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel Talent vertaler

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...