Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMABitterBallenBorrel Breda

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Internationaal BredaPhoto Festival – Marjorie van Geenhuizen
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie “Het Bedrijf” HR Support van Ham

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

–  Deze avond wordt ook de nieuwe uitgave van Stee magazine gelanceerd –

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Internationaal BredaPhoto Festival

Marjorie van Geenhuizen is sinds 2016 de relatiemanager en sponsorwerver van het Internationaal BredaPhoto Festival. Zij is een expert in het ontwikkelen van partnerships met bedrijven en het verbinden van cultuur en commercie. Haar presentatie zal gaan over de onlangs opgerichte BusinessCircle, in de context van een nieuwe  financieringsmix voor de culturele sector.

Het BredaPhoto Festival vindt om het jaar plaats. Voor 2018 wordt de achtste editie voorbereid met als thema  ‘To Infinity and Beyond’.’ Het festival duur zeven weken en toont op vele plekken in de stad het werk van hedendaagse  fotografen wereldwijd. Het festival trekt 80.000 bezoekers per editie.

Marjorie is de drijvende kracht achter de BredaPhoto BusinessCircle, die jonge talentvolle fotografen wil ondersteunen in hun ontwikkeling en ondernemerschap. De Circle bestaat uit bedrijven die geloven in de kracht van creativiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

BitterBallenBorrel BredaPhoto international photo festival Marjorie van Geenhuizen

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

HR Support van Ham

HR Support van Ham van Mieke van Ham helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun personeelsadministratie en hun personeelsbeleid. Hoe meer personeel, hoe meer problemen.

De uitdrukking; ik wens je veel personeel wordt dan ook niet als positief gezien. Neem jij niet het goede personeel aan, dan heb jij er veel werk aan in plaats van dat je personeel voor jou werkt. Met als gevolg dat mensen jouw bedrijf verlaten en jij constant in hetzelfde cirkeltje rond blijft lopen.

HR Support van Ham helpt je om van personeel een lust te maken in plaats van een last. Waardoor jij samen met je personeel kunt groeien en de doelen kunt behalen die jij wil behalen.

BitterBallenBorrel HR support van Ham

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner breda

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveer via events@grandtheatrebreda.nl of meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

– Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser  Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 6 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Talent vertaler

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...