Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 28 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMABitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur ICNIA-FOTOBROADCAST B.V. – Rolf Namjesky
19.00 uur Alleen gepland succes is succes
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Young Business
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

ICNIA-FOTOBROADCAST B.V.

Rolf Namjesky vertelt het verhaal van een jongensdroom . . .

Tijdens zijn succesvolle carrière bij Philips besluit hij samen met zijn compagnon Arjo Willems te beginnen aan het ondernemerschap. Zij doen dit in de vorm van een heuse hightech start up naar Amerikaans model: het opofferen van een huis, kantoor in de garage en pizzadozen ‘all over’ ter ondersteuning van het frequente nachtwerk samen met het team getalenteerde ‘hackers’.

Samen ontwikkelen zij de vergeten mediapilaar ‘Fotobroadcast’. Waarom is er wel radiobroadcast en TV broadcast, maar kwam er nimmer FOTObroadcast vroegen zij zich af.

Rolf Namjesky is thans directeur van het snelgroeiende ICNIA-FOTOBROADCAST B.V. dat werd opgericht als joint venture tussen Mikrogroep (ondermeer bekend van de IT’s elektronica keten) en Holding ICNIA BV, de voornoemde hightech start up. ICNIA-FOTOBROADCAST verzorgt LIVE fotoverslaggeving van publieke evenementen door de lenzen van professionele topfotografen en zet deze beelden om in unieke reclame momenten.

BitterBallenBorrel ICNIA fotobroadcast Rolf Namjesky

 

Alleen gepland succes is succes

Olympische lezing Jacco Verhaeren

BitterBallenBorrel OwnHR Olympische lezing Jacco Verharen

Meld je aan voor deze lezing voor het goede doel!

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Young Business

“Jong, ondernemend en vol met energie!”

Wij zijn Young Business, een studentenbedrijf van ROC West-Brabant. Bij ons kunnen bedrijven praktische vraagstukken neerleggen die door een select groepje studenten uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van promotie activiteiten, organiseren van een evenement of het invullen van online-marketing.

Voor deze werkzaamheden hebben we externe kantoorruimtes, waar studenten onder begeleiding van docenten de werkzaamheden uitvoeren.

BitterBallenBorrel Young Business

 

beUnited DinerDiner bitterballenborrel 28 december

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveren voor het beUnited diner is uiterlijk tot dinsdag 26 december 13.00 uur mogelijk.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

 

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser  Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 7 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Talent vertaler

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...